FOTO: 10 vjet dhe 740 km rrugëtim për të fotografuar malet e vendit të tij

December 3, 2017 15:22

FOTO: 10 vjet dhe 740 km rrugëtim për të fotografuar malet e vendit të tij

Këto foto janë bërë për rreth 10 vite në Poloni.

Fotografi polak Karol Nienartowicz ka udhëtuar çdo vit në malet Tatras, më të lartat në vendin e tij.

Fillesat e koleksionit janë në vitin 2005 deri në vitin 2015.

Fotografi rrëfen se ka udhëtuar përreth 740 kilometra.

Malet Tatra janë një nga vargmalet më të bukura në Evropë, pjesë e apleve Pyrenees dhe alpet Dinarike.

Ato janë të përbëra nga shkëmbinj, livadhe alpine dhe liqene ‘smerald’ të gjelbër.

n.s. / dita

I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-1__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-2__880

I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-3__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-4__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-5__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-6__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-7__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-8__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-9__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-10__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-11__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-12__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-13__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-14__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-15__880

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-19__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-20__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-21__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-22__880 I-photograph-the-Tatras-the-highest-mountains-in-Poland.-See-what-I-did-there.-23__880

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

December 3, 2017 15:22
Komento

1 Koment

  1. hjashari December 10, 15:12

    Pamje te bukura. Urime piktorit

    Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*