FOTO/ Rreziku i përhapjes së Covid-19 në plazh, ministria: Vendosni maska mbrojtëse

August 20, 2020 10:02

FOTO/ Rreziku i përhapjes së Covid-19 në plazh, ministria: Vendosni maska mbrojtëse

Tashmë sezoni veror është drejt përfundimit por jo pak persona preferojnë pikërisht fundin e gushtit për të bërë pushimet në zonat bregdetare.

Nisur nga kjo ministria e Shëndetësisë ka publikuar një udhëzues që tregon shkallën e rrezikut të infektimit me Covid-19 në bazë të vendosjes së çadrave.

Në postim thuhet se shëndeti jonë është i rrezikuar nëse nuk respektohen masat e rekomanduara, përfshirë distancimin social, masat e higjenës dhe vendosjen e maskave mbrojtëse.

“Shëndeti jonë është i rrezikuar nga COVID-19 nëse nuk respektohen masat e rekomanduara nga ekspertët.

Përhapja e COVID19 mund të frenohet vetëm nëse në çdo moment jemi të kujdesshëm dhe respektojmë; distancimin social, masat e higjenës dhe vendosjen e maskave mbrojtëse.

Përshtatuni me normalitetin e ri duke u treguar sa me vigjilentë të mbroni”, thuhet në njoftim.

🔴#COVID19
Shëndeti jonë është i rrezikuar nga COVID-19 nëse nuk respektohen masat e rekomanduara nga…

Posted by Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale on Thursday, August 20, 2020

 

O.J/DITA

August 20, 2020 10:02

Njoftim

Njoftim