Gjykata e Lartë, këta janë tetë emrat e kualifikuar për vijimin e garës

September 11, 2019 12:35

Gjykata e Lartë, këta janë tetë emrat e kualifikuar për vijimin e garës

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka përzgjedhur kandidatët që kualifikohen për në Gjykatën e Lartë.

Nga lista me 22 kandidatë nga radhët e juristëve që kishin aplikuar për vendet vakante në Gjykatën e Lartë vetëm 8 prej tyre do të vazhdojnë garën, pasi 13 janë skualifikuar dhe 1 është dorëhequr.

Kandidatët që do të vazhdojnë garën janë: Jetmira Rragami, Rezarta Melo (Cenaj), Sokol Sadushi, Ervin, Pupe, Theodhori Sollaku, Kestrin Katro, Ilir Panda dhe Ardita Buna Alsula.

Kandidatët e skualifikuar janë: Serxhio Mazreku, Ndue Pjetri, Ergys Misha, Aldona Sulaj, Jordan Daci, Lindita Troja, Alma Loci, Vjosa Bodo Mujo, Heroina Albunesa, Anton Lleshaj, Agron Lamaj, Shaqir Hasanaj, Altin Binaj.

 

o.j/dita

September 11, 2019 12:35