Grida Duma merr tre nxënës borxh në Kamzë për të bërë deklaratën tek Sami Frashëri në Tiranë

August 27, 2020 15:42

Grida Duma merr tre nxënës borxh në Kamzë për të bërë deklaratën tek Sami Frashëri në Tiranë

Me siguri ka të rinj që mund të jenë në një valë me deklaratën e Znj.Duma, por s’dihet për çfarë arsyesh nuk janë gjetur, dhe një deklaratë e Grida Dumës përpara Sami Frashërit e vë atë në pozita ‘fake’ dhe për më tepër ky nuk eshtë rasti i parë.

Djali që shfaqet në video, është Adrian Ahmati, anëtar i FRPD dhe i afërmi i Avzi Ahmatit, kryetari i degës së këtij forumi për Bashkinë e Kamzës. Madje, lehtësisht në profilin e tij në Facebook, deklaron postin që mban në selinë blu, por edhe që ka qenë dhe ish – Drejtor i Çështjeve Sociale dhe Ndihmës Ekonomike në Bashkinë e Kamzës. Sërish, përdorimi i ish – administratës së Xhelal Mziut për të protestuar dhe kundërshtuar investimet në Bashkinë e Tiranës është një rast i përsëritur.

Ashtu siç shikohet edhe nga të dhënat e publikuara nga Ahmati, ai vetë dhe familja disponojnë lavazhe, bar kafe, zyra dhe njihen si mbështetës kryesore të Partisë Demokratike në Paskuqan. Të gjitha këto fakte tregojnë përdorimin e të rinjve të FRPD në Kamëz për shkollat e Bashkisë së Tiranës.

 

l.h/ dita

August 27, 2020 15:42

Njoftim

Njoftim

Njoftim