LISTA: Institucionet ku priten të hapen 760 vende pune

March 4, 2015 21:43

LISTA: Institucionet ku priten të hapen 760 vende pune

Janë 760 persona të cilët do të kenë mundësi që të rekrutohen në punë gjatë vitit 2015.

Vendet e reja janë ndarë sipas kategorive: a) Për trupën e nëpunësve civilë të nivelit të lartë drejtues (TND) 30; b) Për kategorinë e mesme drejtuese 40; c) Për kategorinë e ulët drejtuese 180; ç) Për kategorinë ekzekutive 510.

“Dita” ka mundur të sigurojë dhe listën me 65 institucione ku priten që të hapen vendet e reja të punës.

 

Lista e institucioneve të administratës

Kryeministria

Agjencia Telegrafike Shqiptare

Komisioni i Prokurimit Publik

Akademia e Shkencave

Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit

Instituti i Statistikave në nivel qendror dhe rajonal

Shkolla Shqiptare e Administratës Publike

Autoriteti Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor

Departamenti i Administratës Publike

Drejtoria e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar

Agjencia Kombëtare e Mjedisit në nivel qendror dhe rajonal

Inspektorati Shtetëror i Pyjeve, Mjedisit dhe Ujërave në nivel qendror dhe rajonal

Aparati i Ministrisë së Mbrojtjes

Aparati i Ministrisë së Kulturës

Aparati i Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Inspektorati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Shoqërore në nivel qendror dhe Rajonal

Shërbimi Social Shtetëror në nivel qendror dhe rajonal

Aparati i Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë

Reparti i Inspektim Shpëtim Minierave

Shërbimi Gjeologjik Shqiptar

Aparati i Ministrisë së Integrimit Evropian

Aparati i Ministrisë së Transportit dhe Infrastrukturës

Drejtoria e Inspektimit Hekurudhor

Autoriteti i Aviacionit Civil

Organi Kombëtar i Investigimit të Incidenteve/Aksidenteve Ajrore

Autoriteti Rrugor Shqiptar në nivel qendror dhe rajonal

Drejtoria e Përgjithshme Detare në nivel rajonal

Aparati i Ministrisë së Punëve të Jashtme

Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim

Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe

Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore

Aparati i Ministrisë së Drejtësisë

Komiteti Shqiptar i Birësimeve

Instituti i Mjekësisë Ligjore

Aparati i Ministrisë së Zhvillimit Urban

Arkivi Qendror Teknik i Ndërtimit

Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Agjencia Kombëtare e Turizmit Zyra e Shërbimit Turistik në nivel qendror dhe rajonal

Agjencia Kombëtare e Bregdetit në nivel qendror dhe rajonal

Aparati i Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes

Qendra Kombëtare e Licencimit

Agjencia e Trajtimit të Koncensioneve

Agjencia Shtetërore e Zhvillimit të Investimeve

Qendra Kombëtare e Regjistrimit

Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë në nivel qendror dhe rajonal

Drejtoria e Përgjithshme e Patentave dhe Markave

Aparati i Ministrisë së Financave

Degë Thesari në nivel vendor

Agjencia e Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Tatimpaguesit e Mëdhenj Tiranë

Drejtoritë rajonale tatimore

Qendra e Trajnimit të Administratës

Tatimore-Doganore

Aparati i Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Zyrat arsimore rajonale

Drejtoritë arsimore rajonale

Aparati i Ministrisë së Punëve të Brendshme

Policia e Shtetit

Prefekturat

Nënprefekturat

Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave

Agjencia Kombëtare e Duhan-Cigareve

Drejtoritë e Bujqësisë në nivel vendor

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në nivel qendror dhe rajonal

March 4, 2015 21:43
Komento

Ende pa komente

Ende pa komente!

Je i mirëpritur. Bëhu i pari që komenton këtë artikull. Kujdes etikën.

Komento
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*