Ish-zëdhënësja e Berishës kërkon 15 paga dëmshpërlim për shkarkim të padrejtë

January 5, 2016 19:32

Ish-zëdhënësja e Berishës kërkon 15 paga dëmshpërlim për shkarkim të padrejtë

Juela Mecani, ish-zëdhënësja e Sali Berishës nëpërmjet çështjes civile Nr. 15125, ka paditur pranë Gjykata e shkallës së parë në Tiranë Ujesjelles-Kanalizimet Tirane.

Në objektin e padisë, Mecani ka kërkuar detyrimin e pales se paditur t’i paguaje paditesit 2 paga mujore per mos respektim te procedures ne zgjidhjen e marredhenies se punes Detyrimin e pales se paditur ti paguaje paditesit pagen e 1 muaji per shkak te mosrespektimit te afatit te njoftimit ne zgjidhjen e marredhenies se punes Detyrimin e pales se paditur ti paguaje paditesit 12 paga mujore per shkak te zgjidhjes se menjehershme te pajustifikuar te marredhenies se punes.

January 5, 2016 19:32
Komento

5 Komente

 1. A.P.S Katharina die Große.Madona prej Sauku January 5, 21:10

  Po kjo goc e bukur cfar pune ka pas ba atje ke Ujsjells—kanalizemet??..
  …apo mos ka ujit vrimen dhe ka pastru kanalin??
  Cudi e modhe kjo ka pas punue ne Televizjon,kush e coji ket bukuroshe atje ke kar..nalizimet !!!

  Reply to this comment
 2. beni January 6, 10:20

  shume mire , nje muhabet nderrohen drejtuesit nderrohen dhe punonjesit shtet leshi

  Reply to this comment
 3. whittman January 6, 13:06

  Rrote kurve ! Baxhelle e peshtire ! Ndyresire ! Mizerabel ! Kur populli thjeshte pensionist
  merr vetem 130 dollare ne muaj, kjo rruspia kerkon banken…!!! Kurve e ndyre !!!

  Reply to this comment
 4. shoqja e saj January 6, 13:56

  kjo eshte nje cope idiote !

  Reply to this comment
 5. shoqja e saj January 6, 13:57

  pse nuk e botoni komentin

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*