Këshillë për të gjithë prindërit, kujdes kur i lini porositë fëmijëve!

July 21, 2016 14:14

Këshillë për të gjithë prindërit, kujdes kur i lini porositë fëmijëve!

Një shënim për të gjithë prindërit: Kur t’i kërkoni fëmijës tuaj për të bërë një punë shtëpie, ndoshta është më mirë që ta specifikoni atë sa më shumë që të jetë e mundur.

Një histori e çuditshme dhe qesharake në të njëjtën kohë, ka ndodhur mes një nënë dhe djalit të saj. Teksa është larguar nga shtëpija nëna i kishte lënë shënim të birit për të nxjerrë këmishën e bardhë për tu tharë jashtë. Por, në vend që ajo t’ia specifikonte këtë gjë, në një copë të vogël letre ajo kishte shkruar:

A mund ta vendosësh këtë për ta tharë jashtë, të lutem? 

A CHEEKY Scot has been branded ìgimp boyî by his own mother - after he cheekily refused to do a simple household chore. Jason Coakley got up to find a white shirt folded on a table with a note from his mum asking to "hang this out". Jason sent his mum a photo of his efforts - showing the note neatly pinned to the washing line, swaying in the breeze and with bright blue skies above. His exasperated mum fired back a text, asking her son: "Are you thick?" Jason, who's studying geology and petroleum at Aberdeen University, posted the exchange on social media, which has already generated 32,000 retweets. The first picture shows a green sticky note left on top of a white shirt, which reads: ìCan you hang this out please. Ta, Mum.î The second snap, of the note on the line, is followed by a screenshot of his mum's text. She wrote: ìAre you thick!!!!!!! I meant to hang the shirt out gimp boy!!!!!! Unbelievable!!!!î Social media users who enjoyed Jason's joke shared their own experiences of household chores that had been misinterpreted. Stacey Rendall said: ìI asked my boy onceÖíTaylor can you empty the bin in the toilet?í I go upstairs only to find the contents of the bin in the toilet.î Jacki Hooks wrote: ìI asked my 15-year-old daughter to throw a tin of soup in the microwave...can you guess what she did? Put the whole tin in, not even opened.î Vikki Brunton commented: ìI asked my son to throw the towel over the fence as it was wet from him being in the pool. I went to get it later and couldnít find it. He literally threw it over the fence.î

Dhe shënimin e kishte lënë mbi këmishën e bardhë.

Jason Coakley më pas e kishte lexuar shënimin që i kishte lënë nëna e tij, por siç duket nuk ka marrë mesazhin e duhur.

A CHEEKY Scot has been branded ìgimp boyî by his own mother - after he cheekily refused to do a simple household chore. Jason Coakley got up to find a white shirt folded on a table with a note from his mum asking to "hang this out". Jason sent his mum a photo of his efforts - showing the note neatly pinned to the washing line, swaying in the breeze and with bright blue skies above. His exasperated mum fired back a text, asking her son: "Are you thick?" Jason, who's studying geology and petroleum at Aberdeen University, posted the exchange on social media, which has already generated 32,000 retweets. The first picture shows a green sticky note left on top of a white shirt, which reads: ìCan you hang this out please. Ta, Mum.î The second snap, of the note on the line, is followed by a screenshot of his mum's text. She wrote: ìAre you thick!!!!!!! I meant to hang the shirt out gimp boy!!!!!! Unbelievable!!!!î Social media users who enjoyed Jason's joke shared their own experiences of household chores that had been misinterpreted. Stacey Rendall said: ìI asked my boy onceÖíTaylor can you empty the bin in the toilet?í I go upstairs only to find the contents of the bin in the toilet.î Jacki Hooks wrote: ìI asked my 15-year-old daughter to throw a tin of soup in the microwave...can you guess what she did? Put the whole tin in, not even opened.î Vikki Brunton commented: ìI asked my son to throw the towel over the fence as it was wet from him being in the pool. I went to get it later and couldnít find it. He literally threw it over the fence.î

Në vend të këmishës, ai kishte nxjerrë letrën për tu tharë. Kjo foto e postuar më pas nëpër rrjetet sociale është kthyer në “hit” në internet duke marrë mijëra komente.

July 21, 2016 14:14
Komento

1 Koment

  1. american citizen July 22, 18:38

    prandaj prinderit duhet tua japin punet e kuptueshme ,sepse pastaj ndodh e papritura

    Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Click here to cancel reply.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*