KONTAKT

DITA botohet nga ‘Publikime Shqiptare’ në versionin print dhe online.
Numri i parë, 01 nëntor 2012.
DITA është anëtare e Aleancës për Media Etike në Këshillin e Medias (kshm.al) prej shtatorit 2019 dhe anëtare e World Association of Newspapers and News Publishers (wan-ifra.org) që prej themelimit.
Botues: Alban Dabulla – 068 80 32406
Kryeredaktor: Adrian Thano – 068 90 73730
Email: [email protected]  ose [email protected]
Zyrat e Botuesit: Rogner Hotel, Bulevardi ‘Dëshmorët e Kombit’ Tiranë.
Redaksia: Vila e Telebingos, Rruga ‘Qamil Guranjaku’ Tiranë.
NIPT/NUIS L22205001K
Marketingu: Cel: 068 90 73 739
Shpërndarja e Printit: Cel: 068 90 79 813
wwww.gundemtube.com

Njoftim

Njoftim