Kopertina, 01 korrik 2018

July 1, 2018 00:08

Kopertina, 01 korrik 2018

Nga Arkiva

July 1, 2018 00:08
Komento

6 Komente

 1. A.GRAMSH July 1, 08:57

  KRYEMINISTER QE ”ME VJEN PER TE QESHUR DHE QARE”

  Ne mendimin filozofik gjendet edhe nje shprehje ku thuhet:”Njenjeri mund ta mashtrosh nje here biles edhe nje grup njerezish mund ti mashtrosh edhe disa here por nje popull te tere pergjithmone KURRE”!
  Kjo shprehje nuk vertetohet per te vetemin popull ‘heroik’ e te ‘zgjuar’sKipetar qe po MASHTROHET nje jete te tere dhe JENAT apo ZAGARET e dizinformacionit propogandojne mashtrimin duke bere dhe presion te tmerrshem psikologjik me nje fjale fantazem ‘INTEGRIM’!

  A mund tu rilindin shtetin bashke me shpresen popullit shqipetar VARRMIHESIT e kesaj ‘politike’ antishqipetare qe si JENAT nuk i kane lene me ASGJE as Shqiperise dhe as SHQIPETAREVE duke e SHPRONESUAR edhe MATERJALISHT edhe MORALISHT!?

  Pse nuk del direkt para shqipetareve nje i ashtuquajturi kryeminister i nje te ashtuquajture ‘qUrravi’ e tu jape pergjigje pyetjeve te shqipetareve po komunikon me facebook me ndjekesit e tij si krrimineli kalifi dhe dhenderri serb SALI,Neroni qe dogji nje Shqiperi e te na thote:

  .-A arrin ta kuptoje kjo politike krriminale dhe ky si kryeminister fjalen ‘INTEGRAL’ qe ka lindur 250 vjet patra krishtit,tog fjaleshin ‘pjese integrale’ dhe te na spjegoje dogmen fantazem ‘INTEGRIM’ qe ua tundin para hundeve 28 vjet shqipetareve si karrota tek hunda GOMAREVE!?

  -A arrin kjo politike krriminale bashke me nje kryeminister ‘pjese integrale’ e saj tu thone shqipetareve se te integrohesh diku ose te jesh pjese integrale e diçkaje duhet te arrish e te kesh tregues e parametra te njejte me te apo me ta qofshin ato edhe shtete e ne si popull e si vend pa shtet nuk kemi asnje tregues e asnje parameter me asnje SHTET edhe te Ballkanit se jemi pa SHTET 28 vjet per ata qe e njohin konceptin e shtetit fale kesaj politike KRRIMINALE antishqipetare dhe JENAVE te dizinformacionit qe i propogandojne!

  -A e di kjo politike krriminale,ky kryeminister ‘pjese integrale’ e saj se per te rilindur SHTETI duhen REFORMA radikale KUSHTETUESE e nje mender ‘reforme’ ne drejtesi qe na propogandohet nje dy vjet e nga nje ish ‘pushtet’ i Gjin Gjonave jane bere dy ‘pushtete’ te Çdrejtesise nje i Gjin Gjonave Salise e Like florise dhe nje i VETTING-Mavrise qe nuk kane mobiluar akoma zyrat e nuk jane krijuar ‘spaket’ e spurdhjaket…!?

  -A e di kjo politike KRRIMINALE dhe ky kryeminister ‘pjese integrale’ e saj se REFORMAT perfshi ato KUSHTETUESE filluar nga kushtetuta e IMAMIT leter higjenike e krereve te xhihadit,i bejne ne Bote qeverrite dhe i miratojne PARLAMENTET.
  Si e ka emerin ‘SUPERMINISTRI’ per REFORMAT e kesaj qUrravije me 0 perqind te elektoratit dhe kush PARLAMENT do beje reforma per te rilindur shtetin kur ky parlament eshte bordello ne pronesi te kalif SALISE dhe kush ‘president’ do dekretoje ‘REFORMAT’ per te rilindur shtetin ‘varrmihesi i shtetit’ dhe ‘NGJALAVE’!?

  -A e ka te qarte ky kryeminister ’14 vjeç dhenderr’ ‘pjese integrale’ e kesaj politike KRRIMINALE qe per te bere REFORMA e rilindur shtetin e pastaj te ‘INTEGROHEMI’ diku e ne nje BE qe nuk di ku ka KOKEN e saj duhen SHUMICA parlamentare jo numerike po POLITIKE dhe ky ‘kryeminister’ pjese integrale e kesaj politike KRRIMINALE nuk e ka patur as ne legjislaturen e pare me 1 MILION shuplakat se i ndau pushtetin e popullit me LIKE FLORINE dhe me mandatet e I MILION shqipetareve fshiu BYTHEN!

  -A arrin te kuptoje ky kryeminister ‘pjese integrale’ e kesaj politike krriminale se ne vendet e Ballkanit dhe Europes ku ka ‘demokraci parlamentare’ pushteti baze nder 4 pushtetet eshte LEGJISLATIVI apo parlamenti .Tek ne pikerisht ky ‘pushtet’ nuk ka qene asnjehere ne duart e POPULLIT e perfaqesoje popullin por KRIMIN dhe KORRUPSIONIN!?
  KUSH DO MIRATOJE REFORMAT PER TU INTEGRUAR?
  A mund te beje VRASESI reforma drejtesije per te shkuar vete ne giotine!?A mund te ngreje doren e miratoje reforma HAJDUTI kunder hajduterise e korrupsionit qe te dorrezoje vullnetarisht mandatin e te shkoje te vuaje 200 vjetburgun ne Reç ashtu si mashtruesi ne krye te financave amerikane Bernie Madof qe u denua vjet burg dhe i biri ‘xeni’ u vete VAR

  A e ke te qarte o kryeminister vjeç dhenderr,pjese INTEGRALE e kesaj politike KRRIMINALE se perse nuk filloi ‘rilindja’ e shtetit nga DEKRIMINALIZIMI i parlamentit krriminal antishqipetar po nga ‘drejtesija’ e hajdareve ne duar te kalif salise gjin gjonave e like florise ..qe TY te shpien ne njeqind burime e nuk te japin SISE.Nuk filloi reforma nga parlamenti e KRYEREFORMA e sistemit elejtoral se ky parlament KRRIMINAL dhe ti si kryeminister ‘pjese INTEGRALE e ketij parlamenti KRRIMINAL nuk do te pranonit KURRE te beni REFORME qe tu nxjere jashte ‘BUNKER-ARTIT’ parlament e te shkoni ne REÇ!

  Do te ish njesoj sikur nje gjel deti ti behej nje ftese per naten e vitit te RI nga dikush!Do ta hante ate kokerr ulliri gjeli detit! Si mund ta haje ate ‘KOKERR ULLIRI’ 90 perqind e ketij parlamenti KRRIMINAL e antishqipetar ‘pjese INTEGRALE’ e te cilit je edhe ti te beje reforme te sistemit elektoral per te shkuar ne mos ne burg ne shtepi ose shqip:SI CIAPI TEK KASAPI!

  P.S Kush do qe i dhimset ky popull e kerkon te te ndihmoje do te ish nese nuk je i bindur se qeverrisjen e ketij vendi pa shtet nuk do tua besosh po nga radhet e ‘socialisteve’ burrave intelektuale shqipetare me mend e me MORAL te pakten mos u bej PAPAGALL as i regjive te huaja e aqe me teper i kalif SALISE e like florise e te hedhesh DYSHIME mbi vetvehten si ‘pjese INTEGRALE’ e tyre prandaj po nuk ben nje hap prapa o anash mos GUXO me te provokosh popullin qe perjeton mbi NJE ÇEREK SHEKULLI ne MJERIM me fantazmat BE dhe fantazmen ‘INTEGRIM’ ne Shishtufine duke ushtruar nate e dite per 28 vjet presion psikologjik..

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH July 1, 09:05

  KRYEMINISTER QE ”ME VJEN PER TE QESHUR DHE QARE”!

  Ne mendimin filozofik gjendet edhe nje shprehje ku thuhet:”Nje njeri mund ta mashtrosh nje here biles edhe nje grup njerezish mund ti mashtrosh edhe disa here por nje popull te tere pergjithmone KURRE”!
  Kjo shprehje nuk vertetohet per te vetemin popull ‘heroik’ e te ‘zgjuar’sKipetar qe po MASHTROHET nje jete te tere dhe JENAT apo ZAGARET e dizinformacionit propogandojne mashtrimin duke bere dhe presion te tmerrshem psikologjik me nje fjale fantazem ‘INTEGRIM’!

  A mund tu rilindin shtetin bashke me shpresen popullit shqipetar VARRMIHESIT e kesaj ‘politike’ antishqipetare qe si JENAT nuk i kane lene me ASGJE as Shqiperise dhe as SHQIPETAREVE duke e SHPRONESUAR edhe MATERJALISHT edhe MORALISHT!?

  Pse nuk del direkt para shqipetareve nje i ashtuquajturi kryeminister i nje te ashtuquajture ‘qUrravi’ e tu jape pergjigje pyetjeve te shqipetareve po komunikon me facebook me ndjekesit e tij si krrimineli kalifi dhe dhenderri serb SALI,Neroni qe dogji nje Shqiperi e te na thote:

  .-A arrin ta kuptoje kjo politike krriminale dhe ky si kryeminister fjalen ‘INTEGRAL’ qe ka lindur 250 vjet patra krishtit,tog fjaleshin ‘pjese integrale’ dhe te na spjegoje dogmen fantazem ‘INTEGRIM’ qe ua tundin para hundeve 28 vjet shqipetareve si karrota tek hunda GOMAREVE!?

  -A arrin kjo politike krriminale bashke me nje kryeminister ‘pjese integrale’ e saj tu thone shqipetareve se te integrohesh diku ose te jesh pjese integrale e diçkaje duhet te arrish e te kesh tregues e parametra te njejte me te apo me ta qofshin ato edhe shtete e ne si popull e si vend pa shtet nuk kemi asnje tregues e asnje parameter me asnje SHTET edhe te Ballkanit se jemi pa SHTET 28 vjet per ata qe e njohin konceptin e shtetit fale kesaj politike KRRIMINALE antishqipetare dhe JENAVE te dizinformacionit qe i propogandojne!

  -A e di kjo politike krriminale,ky kryeminister ‘pjese integrale’ e saj se per te rilindur SHTETI duhen REFORMA radikale KUSHTETUESE e nje mender ‘reforme’ ne drejtesi qe na propogandohet nje dy vjet e nga nje ish ‘pushtet’ i Gjin Gjonave jane bere dy ‘pushtete’ te Çdrejtesise nje i Gjin Gjonave Salise e Like florise dhe nje i VETTING-Mavrise qe nuk kane mobiluar akoma zyrat e nuk jane krijuar ‘spaket’ e spurdhjaket…!?

  -A e di kjo politike KRRIMINALE dhe ky kryeminister ‘pjese integrale’ e saj se REFORMAT perfshi ato KUSHTETUESE filluar nga kushtetuta e IMAMIT leter higjenike e krereve te xhihadit,i bejne ne Bote qeverrite dhe i miratojne PARLAMENTET.
  Si e ka emerin ‘SUPERMINISTRI’ per REFORMAT e kesaj qUrravije me vetem 20 perqind te elektoratit dhe kush PARLAMENT do beje reforma per te rilindur shtetin kur ky parlament eshte bordello ne pronesi te kalif SALISE dhe kush ‘president’ do dekretoje ‘REFORMAT’ per te rilindur shtetin ‘varrmihesi i shtetit’ dhe ‘NGJALAVE’!?

  -A e ka te qarte ky kryeminister ’14 vjeç dhenderr’ ‘pjese integrale’ e kesaj politike KRRIMINALE qe per te bere REFORMA e rilindur shtetin e pastaj te ‘INTEGROHEMI’ diku e ne nje BE qe nuk di ku ka KOKEN e saj duhen SHUMICA parlamentare jo numerike po POLITIKE dhe ky ‘kryeminister’ pjese integrale e kesaj politike KRRIMINALE nuk e ka patur as ne legjislaturen e pare me 1 MILION shuplakat se i ndau pushtetin e popullit me LIKE FLORINE dhe me mandatet e I MILION shqipetareve fshiu BYTHEN!

  -A arrin te kuptoje ky kryeminister ‘pjese integrale’ e kesaj politike krriminale se ne vendet e Ballkanit dhe Europes ku ka ‘demokraci parlamentare’ pushteti baze nder 4 pushtetet eshte LEGJISLATIVI apo parlamenti .Tek ne pikerisht ky ‘pushtet’ nuk ka qene asnjehere ne duart e POPULLIT e perfaqesoje popullin por KRIMIN dhe KORRUPSIONIN!?
  KUSH DO MIRATOJE REFORMAT PER TU INTEGRUAR?
  A mund te beje VRASESI reforma drejtesije per te shkuar vete ne giotine!?A mund te ngreje doren e miratoje reforma HAJDUTI kunder hajduterise e korrupsionit qe te dorrezoje vullnetarisht mandatin e te shkoje te vuaje 200 vjetburgun ne Reç ashtu si mashtruesi ne krye te financave amerikane Bernie Madof qe u denua vjet burg dhe i biri ‘xeni’ u vete VAR

  A e ke te qarte o kryeminister 14 vjeç dhenderr,pjese INTEGRALE e kesaj politike KRRIMINALE se perse nuk filloi ‘rilindja’ e shtetit nga DEKRIMINALIZIMI i parlamentit krriminal antishqipetar po nga ‘drejtesija’ e hajdareve ne duar te kalif salise gjin gjonave e like florise ..qe TY te shpien ne njeqind burime e nuk te japin SISE.Nuk filloi reforma nga parlamenti e KRYEREFORMA e sistemit elejtoral se ky parlament KRRIMINAL dhe ti si kryeminister ‘pjese INTEGRALE e ketij parlamenti KRRIMINAL nuk do te pranonit KURRE te beni REFORME qe tu nxjere jashte ‘BUNKER-ARTIT’ parlament e te shkoni ne REÇ!

  Do te ish njesoj sikur nje gjel deti ti behej nje ftese per naten e vitit te RI nga dikush!Do ta hante ate kokerr ulliri gjeli detit! Si mund ta haje ate ‘KOKERR ULLIRI’ 90 perqind e ketij parlamenti KRRIMINAL e antishqipetar ‘pjese INTEGRALE’ e te cilit je edhe ti te beje reforme te sistemit elektoral per te shkuar ne mos ne burg ne shtepi ose shqip:SI CIAPI TEK KASAPI!

  P.S Kush do qe i dhimset ky popull e kerkon te te ndihmoje do te ish nese nuk je i bindur se qeverrisjen e ketij vendi pa shtet nuk do tua besosh po nga radhet e ‘socialisteve’ burrave intelektuale shqipetare me mend e me MORAL te pakten mos u bej PAPAGALL as i regjive te huaja e aqe me teper i kalif SALISE e like florise e te hedhesh DYSHIME mbi vetvehten si ‘pjese INTEGRALE’ e tyre prandaj po nuk ben nje hap prapa o anash mos GUXO me te provokosh popullin qe perjeton mbi NJE ÇEREK SHEKULLI ne MJERIM me fantazmat BE dhe fantazmen ‘INTEGRIM’ ne Shishtufine duke ushtruar nate e dite per 28 vjet presion psikologjik..

  Reply to this comment
 3. shqipetar Kanada July 1, 11:48

  PA FJALE E PA KOMENT…E vetemja gje qe duhet shtuar qe keta alabake nga injoranca apo si skutha qe jane ngaterrojne me dashje apo pa dashje edhe dy fjalet zgjerim i BE me integrim ne BE qe jane dy gjera krejtesisht te kunderta.Keta alabake si pjesa me e pa ditur dhe me e peshtire e shoqerise kerkojne qe Europa te na marre ne shtepine e saj e te na integroje pastaj e te behemi edhe ne nga njerez me bisht qe na beri sali serbi ne njerez normale…keta te gjithe duhen vare.Faleminderit….

  Reply to this comment
 4. L.H July 1, 11:58

  HIENAT!?NUK JANE POLITIKANET ,ATA JANE VRASESIT.HIENAT JANE ZAGARET E DIZINFORMACIONIT NE SHERBIM TE VRASESVE KRIMIT E KORRUPSIONIT QE NDJELLIN E PRESIN VDEKJE SI KORBAT TE LEPIJNE KOCKAT E RADHES!!!!!!!!
  HIENAT JANE ‘KATOLIKET’ÇUPI,FRANGAJ,PREÇAT ,QENTE LESI…
  JANE KAMIKAZET E ÇOBENJTE ZHEJI LUBONJA NGJELAT POLLOT E TERE ZHULSAT E TJERE
  JANE KAMIKAZET ISLAMIKO XHIHADISTE BUSHATET BLUSHAT SI ISH PJELLE E BLLOKUR QE I KA BERE SYNET QE KUR ISHIN TE VEGJEL XHERAH SALI SALEP SULLTANI NE DEJET E TE CILIT NUK RRJEDH GJAK SHQIPETARI….
  Edhe kur nje person zgjedh si rruge per te ikur nga kjo bote vetevrasjen shkaketaret tek ne ne tragjedine qe jetojme vrasesit e vertete jane politiQENTE dhe hienat zagaret dhe agjentet qe lehin per padronet…

  Reply to this comment
 5. gjirizi i Lalesit July 1, 15:35

  @ L.H—Ke harruar kapobanden e qenve bastarde apo hienave konen qe shkerdhehet jo vetem me qen po me tere speciet e kafsheve Bledi Fevzi Toptani me pseudonim ‘Korani’

  Reply to this comment
 6. Monika Kryezeza ish prostitute tani gazetare e shtetare July 1, 19:49

  kaqe i interesuar eshte edvini per reformat sa nuk ka patur asnjehere minister te pergjigjet direkt per reforma e mardhenjet me parlamentin nderkohe ka nje minister per diasporen krushkun pandi e nje per bizneset krushken Qatipi….gjith bota e shqipeton ‘Sukth’ ky Edvini ‘Thuks’…..

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*