VIDEO: “Kryetari të q…” (!) Kryebashkiaku i Dibrës përfshihet në një skandal seksual

May 13, 2016 02:31

VIDEO: “Kryetari të q…” (!) Kryebashkiaku i Dibrës përfshihet në një skandal seksual

“Kryetari të q..” i thotë ndër të tjera kryetari i Bashkisë së Peshkopisë vajzës që e ka regjistruar ndërsa shkonin me makinë drejt hotelit, pasi i kishte firmosur një vend pune.

Një rrëfim me video u transmetua mbrëmë në kanalin Ora News në emisionin  “Të Paekspozuarit”.

Emisioni publikon një videoskandal të kryetarit të bashkisë së Peshkopisë, Shukri Xhelili.

Transkripti i videos

Kryetari i Bashkisë – “E kisha shkurtuar si vend pune, por e shtova veç për ty”

Pas firmosjes së kontratës për 20 vjeçaren, kryetari i Bashkisë i kërkon të dalë me të.

Kryetari i Bashkisë: Si je? ça bën?- Afrohu, kështu e ke emrin ti?

Denoncuesja: – Po

Kryetari i Bashkisë -S’ke ndonjë ndryshim shkronje?

Denoncuesja: – Jo

Kryetari i Bashkisë –A je mirë te ….? ….?

Denoncuesja: Po

Kryetari i Bashkisë –Je shumë mirë aty.

Denoncuesja: – Si është orari?

Kryetari i Bashkisë -Orari? Kur të teket ty.

Denoncuesja:Dhe sa është rroga?

Kryetari i Bashkisë: Rroga s’e di sa është, duhet me pa ato… nivelin e pagave

Denoncuesja: Sa mund të jetë përshembull?

Kryetari i Bashkisë: Po ç’rëndësi ka tashi, nuk bëhet paga aty. Nuk bëhet paga aty.

Denoncuesja: Si?

Kryetari i Bashkisë:  Do ia japësh atij, të firmosë, të plotësojë këto numra. Sot veç paraqitu dhe ditën e hënë fillon procedurat, vendin e punës, ça do marrësh ndonjë gjë në ngarkim, mirë?

Denoncuesja: Si e kishte emrin ky?

Kryetari i Bashkisë:   Do ta ftoj unë, nuk du të përmend emra.

Denoncuesja: Prit, prit njëherë.

Kryetari i Bashkisë: Ça ke?

Denoncuesja: Ma shpjegoni njëherë se nuk e kuptoj. Po pse s’e firmos ti?

Kryetari i Bashkisë: Po prita ta firmos kur të jesh ti…s’e more vesh këtë gjë? Ça ke? Të duket si në ëndërr?

Denoncuesja: Jo, çne, punë e thjeshtë është.

 Kryetari i Bashkisë: Hë?

Denoncuesja: Punë e thjeshtë është

Kryetari i Bashkisë: Puna jote e di ça do jetë? Unë du me hap një galeri artesh figurative kshu, aty brenda territorit të pallatit, ku ka qenë si lokal

Denoncuesja: Po

Kryetari i Bashkisë: Më prapa do e hapim dhe do e kesh ti. Do rrish aty kur të vinë vizitorë për të parë pikturat që do reklamojmë ne. Dhe ke ca pajisje, se ç’kanë aty në ngarkim ca gjëra tek magazina

Denoncuesja: Po këtu te …, ka qenë kush…

Kryetari i Bashkisë: Ka qenë…

Denoncuesja: Kush ka qenë?

Kryetari i Bashkisë: E kam pas shkurtu si vend pune e nuk punon kush. Se nuk e kisha të nevojshme, por e shtova prapë veç për ty.

Denoncuesja: Dmth kur duhet të shkoj?

Kryetari i Bashkisë: A ndjehesh e vlerësuar më së miri?

Denoncuesja: Mirë

Kryetari i Bashkisë: Je shumë mirë, jo mirë, më dëgjo mua.

Denoncuesja: Nuk e di, ta shofim.

Kryetari i Bashkisë: Nëse nuk të pëlqen, kur të kemi mundësi tjetër të lëvizim, se me lëviz është kollaj. Me u fut njëherë në punë se… ku dimë ça variantesh na dalin, në qoftë se na del ndonjë variant ku të jetë më i mirë dhe të pëlqen ty, ok pasandaj, shko te ai. Si thua? S’po më dukesh shumë …

Denoncuesja: Jo, mirë, më pëlqen.

Kryetari i Bashkisë: Se si më dukesh? Do dalim sonte?

Denoncuesja: Hë?

Kryetari i Bashkisë: A do dalim sonte?

Denoncuesja: E firmose?

Kryetari i Bashkisë: Patjetër, janë katër kopje. Një shkon te financa

Denoncuesja: Një do e marr unë

Kryetari i Bashkisë: Një do e marrësh ti t’ia japësh drejtorit

Denoncuesja: A është drejtori atje apo jo?

Kryetari i Bashkisë: Atje moj është. … t’i them unë të presë aty…

Denoncuesja: Ma jep njërën mua

Kryetari i Bashkisë: Ta vulosë dhe t’i vëmë numrin e protokollit dhe datën …Do dalim të hënën?

Denoncuesja: 2-3 ditë… nja dy ditë.

Kryetari i Bashkisë: Të lutem… Ka ndonjë arsye?

Denoncuesja: Po

Kryetari i Bashkisë: Më thuaj çfarë… Hë mo thuje…

Denoncuesja: Po duhet me shku në fshat

Kryetari i Bashkisë: Kur?

Denoncuesja: Nuk e di, ndoshta sot, ndoshta nesër.

Kryetari i Bashkisë: Për të hënë e kishim lënë llafin.

Denoncuesja: Po… por të hënën… nuk është se ta mohova.

Kryetari i Bashkisë: Edhe tashti je mosbesuese?

Denoncuesja: Jo nuk jam

Kryetari i Bashkisë: Nuk të duket reale?

Denoncuesja: Reale më duket

Kryetari i Bashkisë: Po ça ke?

Denoncuesja: Nuk e di kur shkoj andej

Kryetari i Bashkisë: Po, po nuk shkove sot, mund të dalim.

Denoncuesja: Do shoh.

Kryetari i Bashkisë: Mos më rrej

Denoncuesja: Pse duhet të të rrej? Për ç’arsye?

Kryetari i Bashkisë: S’e di, ti e di

Denoncuesja: Për shembull po të të rreja, nuk do të thoja të hënën.

Kryetari i Bashkisë: Unë jam mendje mashkull, nuk jam mendje femër. Isha përgatit për sot me thënë të drejtën se kështu e lamë. Isha mpreh… një farë padurimi. S’kam bërë gjë deri tani…

Denoncuesja: Do bësh…

Kryetari i Bashkisë: Do bëj

Denoncuesja: Ashtu hë… mirë…

Kryetari i Bashkisë: Si flas me ty, nuk flas me dikë tjetër

Denoncuesja: Pse më shef?

Kryetari i Bashkisë: Më pëlqen

Denoncuesja: Ça të pëlqen?

Kryetari i Bashkisë: Më dukesh e bukur sot

Denoncuesja: Vetëm sot ë?

Kryetari i Bashkisë: Shpirti…

Denoncuesja: Urdhëro

Kryetari i Bashkisë: Rrushi…

Denoncuesja: Do ma gjesh një punë të mirë? A qysh e ke hallin

Kryetari i Bashkisë: Të shikoj njëherë ça talenti ke, pastaj

Denoncuesja: Të shofësh ça talenti kam? Ça dmth me këtë?

Kryetari i Bashkisë: Të zbuloj talentet e tuja që ta di se ku do të çoj

Denoncuesja: Si?

Kryetari i Bashkisë: Ta di që… du të të njof më shumë që të di se ku do të çoj ty. A kupton? Që ta përshtas punën me personin.

Denoncuesja: Dmth, nuk kishe shku me atë gjasme?

Kryetari i Bashkisë: Hë?

Denoncuesja: Me atë nuk ke shku?

Kryetari i Bashkisë: Absolutisht, të betohem, s’kam shku. Me qenë të thosha për tjetërkënd, kam pas tjetër.

Denoncuesja: Po me të tjera përveç kësaj që më tregove?

Kryetari i Bashkisë: Bile nganjëherë thosha kur të jem me kët shoqen, të mos më shqetësojë kush

Denoncuesja: Me kë shoqe.

Kryetari i Bashkisë: Atëhere kur e kam pas sekretare atë që kam thënë, edhe nuk linte kënd me hy aty.

Denoncuesja: Po ju në zyrë e bëjshit?

Kryetari i Bashkisë: Jo, veç muhabet bëjshim, rrijshim e i thojshim që të mos na shqetësojë kush. Në zyrë, s’bëhet në zyrë

Denoncuesja: Po ku shkojshit?

Kryetari i Bashkisë: Ku shkojshim? Dilshim, Tiranë

Denoncuesja: E ça bëjshit?

Kryetari i Bashkisë: Seks bëshim, ça të bëjshim

Denoncuesja: Qeke kënaq

Kryetari i Bashkisë: Sikur do kënaqesh ti tashti. Sa kohë ka që të kam kërku për të dal?

Denoncuesja: Kuptoj, ka, ka

Kryetari i Bashkisë: S’ke dash ti me dal, s’ta ka mbajt b…

Denoncuesja: S’kam pas mundësi

Kryetari i Bashkisë: Ëëë s’ke pas mundësi…

Denoncuesja: S’ma dëftove emrin?

Kryetari i Bashkisë: Jo s’ta dëftoj, mos ma kërko.

Denoncuesja: Mirë mirë.

Kryetari i Bashkisë: Mos ma kërko se nuk është një gjë që thuhet. Ca gjëra janë për t’u mbajt

Denoncuesja: Që nuk tregohen

Kryetari i Bashkisë: Nuk tregohen se tashi… a të vjen mirë ty me i tregu dikujt tjetër për ty? Si i the V… për leje sot?

Denoncuesja: I thashë kam nipin sëmurë.

Kryetari i Bashkisë: Nipin?

Denoncuesja: Nipin.

Kryetari i Bashkisë: Po për nesër?

Denoncuesja: S’e di.

Kryetari i Bashkisë: A do ikësh nesër?

Denoncuesja: S’e di, kismet, të shof…

Kryetari i Bashkisë: Unë prandaj të thashë kujdes me fjalët kujt ia thua se mund të biesh në sy që s’je në punë apo je në Tiranë dhe vihet në dyshim gruaja. Unë erdha me V… erdha me çunin veç mos të dyshonte gruaja, se u mërzit pak në mëngjes kur i thashë që do iki, kot t’u më zën në sebep me më kontrollu… e shkreta…

Denoncuesja: S’ka besim hë?

Kryetari i Bashkisë: S’ka

Denoncuesja: S’a se e din që… ti shkon me…

Kryetari i Bashkisë: E di se kryetari të q*…

Kryetari i Bashkisë: Ma trego pak cicën

Denoncuesja: Ça të bëj?

Kryetari i Bashkisë: Ma trego pak cicën

Denoncuesja: Të puç pak.

Kryetari i Bashkisë: Po

Kryetari i Bashkisë: Afrohu

Denoncuesja: A na shef kush?

Kryetari i Bashkisë: Kam xhamat e zinj

Denoncuesja: Vërtet?

Kryetari i Bashkisë: Po, të zinj i kam

Denoncuesja: Po këto përpara?

Kryetari i Bashkisë: Edhe këto para të zinj i kam

Denoncuesja: Para të zinj? Po këto duken të bardhë?

Kryetari i Bashkisë: Duken po është dritë.

Kryetari i Bashkisë: Për ty kam dalë. Për të t’pa ty kam dalë

Denoncuesja: Po mirë, po ku di unë si më shef ti, ndoshta nuk të pëlqej

Kryetari i Bashkisë: Jo po të shof me vëmendje, a je ajo që kam mendu unë apo s’je?

Denoncuesja: Ou? Hë njëherë si të dukem?

Kryetari i Bashkisë: Jo keq, mirë.

Denoncuesja: Mirë, jo keq hë?

Kryetari i Bashkisë: Më mirë do të shof aty te dhoma, do të shof më hollësisht

Denoncuesja: Ku?

Kryetari i Bashkisë: Te dhoma

Kryetari i Bashkisë: Eh ç’na vonoi kjo rrugë. Mezi po pres sa të shkoj në hotel

Denoncuesja: Si?

Kryetari i Bashkisë: Mezi pritsha të shkoj në hotel, po po më vonon rruga.

Denoncuesja: Varja

Denoncuesja: Hajde bosi

Kryetari i Bashkisë: Hajde bosi, hajde kosi, hajde shpirti, hajde shpirti. Hajde zemra

Denoncuesja: Ka njerëz këtu? Po me m’pa kush? Ta hap derën, të dal?

Kryetari i Bashkisë: Tani mund të dalësh.

Denoncuesja: A ka njerëz?

Kryetari i Bashkisë: Hiqi këpucët e hajde këtu.

Denoncuesja: S’duron hiç, o zot, ç’paske qenë…

 

Screenshot_1

Screenshot_2 Screenshot_4

shukri xhelili xhelili2

 

 

May 13, 2016 02:31
Komento

15 Komente

 1. tori May 12, 21:25

  Xhelali i rilindjes

  Reply to this comment
  • T.arr.asi May 12, 23:46

   Po ju keni YLLIN e PD .apo h.arrut…. ptu h.alete te tere ne biruce duhen fut.

   Reply to this comment
   • Claus May 13, 09:23

    Tek emisioni i mbremshem u transmetua edhe nje kronike,ku Edi Rama promovonte ne fushate elektorale Shukri pushtin.
    Rama u bente thirrje grave…hahahaa… te votonin Shukriun!Te zgjidhnin Shukriun,dhe jo kandidatin demokrat.Te zgjidhnin burrin e mire Shukri.
    Shukriu na dolli pusht.
    Por,prisni prisni,se s’keni pare gje akoma!Ka edhe shukrinj te tjere rilindja!
    Vjet pame shukriun e Kokedhimes.Sot kemi shukriun e Rames.Neser do te kemi shukrinj te tjere.Do te dalin nje nga nje.Vec keni durim.
    Sali Berisha,ka kohe qe flet per nje shukri ne qeverine e Rames.Ah ky Berisha!Me falni,ky Saliu!
    Aq te medha ishin bemat e shukriut minister,sa me urdher te Rames,eshte leshuar nje qarkore,ku te mos flitet per to.E megjithate,e gjithe ministria flet.
    Shukriu minister,nuk eshte nje shukri dosido.Eshte nje shukri Jet Li…nga surrati.
    Foli Berisha,me falni edhe njehere,Saliu,por faktet i ka dikush tjeter ne dore.Fakte me ze dhe figure.
    I mban ne cante…ne nje cante speciale..cante te zeze thone.
    Por nga vjen gjithe ky inspirim per shukrinjte e rilindjes?!
    Nga kryeshukriu,padyshim.E kryeshukriu i rilindjes,eshte Edi Rama,dora vete.
    Por,prisni prisni,se ka edhe me!
    Pervec shukrinjve,ka edhe shukrije…po po ka shukrije!
    Tashme pervec epiteteve te shumta qe i jane vene rilindjes,nje epitet tjeter: rilindja e shukrinjeve dhe shukrijeve.
    E gezofshi!

    Reply to this comment
   • tori May 13, 17:29

    U nuk jam i PeDes more bq. “Xhelali” qe une permend eshte “Mziu” i Kamzes,por hiqi syzet e rilindjes se degjenerume dhe shikoje realitetin sic eshte o ta rrasesha.

    Reply to this comment
 2. Lagja e Re May 12, 21:29

  O Shukri perversi na hongsh kaken tahaj, e flliqe ps o qelbesire.. po te kishe provoku me hudlesha de kishe shku per lesh o bithcim!

  Reply to this comment
 3. Artemisa May 12, 21:34

  Bravo Rilindja, si ne c’do fushe perpara per fitore te reja.
  BAJGE kryetari i Bashkise , por akoma me Bajge populli qe per hir te partise i jep voten nje FELLIQESIRE te tille.

  Reply to this comment
 4. Fatmir May 12, 22:04

  edi rama dhe kta po na q.. perdite. DUHEN RREZUAR

  Reply to this comment
  • Lloji May 12, 22:36

   Po pra, sepse je mesu me perdhunime, dhe kur t’a kerkoje by.ha perdhunimin voto partine Demokratike se te perdhunon GRATIS!

   Reply to this comment
 5. Qarri i zigurit May 12, 22:23

  Booo booooo.
  Ce ka degjeneruar fare.
  Ja la ngref keyetarit

  Reply to this comment
 6. demo May 13, 02:30

  Eshte montazh.Do vine expertet Euro-Amerikane te provojne se Ilir Meta,Ylli Pango dhe Shukri Xhelili jane viktima te fallsifikimeve vidjopergjuse.Gjykatesit do t`i rrasin gjoben tv.ora news dhe kesaj hallexhijes..

  Reply to this comment
 7. SMERLAPI I SHQUPIT May 13, 06:10

  tani e ka radhen nje nga te LSI-se

  Reply to this comment
 8. fecori pergjon May 13, 08:51

  vazhdoni meruni me fecor shehun dhe bllokmenet qe kane vdekur,kurse keta bllokmenet e rinj nuk po len pidh pa qire dhe prone pa vjedhur.

  Reply to this comment
 9. akili May 13, 09:00

  MONTAZH…………………………..BEJ GJYQIN PA U BER REFORMA SE DO PERFITOSH NGA GJYQTARET E PLEPAVE NXITO ……………………

  Reply to this comment
 10. Or TAJ. Po Tahe May 13, 12:01

  O Krye-k..ar po Tash qe ngele pa pa..jdh dhe pa Pune qish i bahet hallit mor taj
  Hajde ne pi.dh satom shkofsh or taj dhe mo u merzit or taj Se nuk Je vetem TAJ pleh i kesaj natyre ka ne qeverrine tone me shumice
  A more vesh or taj
  Hajt pra shko ne pajdh satome

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*