Lista/MEI heq licencën 40 subjekte të tregtimit me shumicë të hidrokarbureve

April 12, 2016 14:32

Lista/MEI heq licencën 40 subjekte të tregtimit me shumicë të hidrokarbureve

Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka miratuar heqjen e licencës për 40 subjekte të tregtimit me shumicë të produkteve hidrokarbure.

“Vendimi i revokimit është marrë pas inspektimeve të kryera në subjektet sh.a. të cilat rezultojnë se kanë humbur kushtin e kapacitetit depozitues si detyrim ligjor të përcaktuar nga ligji Nr. 8450 Dt. 24/02/1999 si dhe nuk kanë plotësuar detyrimet e përcaktuara nga VKM 970, dt. 02/12/2015 ashtu sikurse urdhrin e ministrit Nr.6 Dt.09.01.2015” thuhet në njoftimin e ministrisë.

Lista e subjekteve të cilave u është hequr licenca:

 1. “TEA OIL” SHA
 2. “EID DIESEL” SHA
 3. “ARGOIL” SHA
 4. “ENARVI” SHA
 5. “NASAEL” SHA
 6. “JUKOIL” SHA
 7. “AK TRADE INTERNACIONAL OIL”
 8. “ITAL LUBRIFIKANT” SHA
 9. “RIRA”SHA
 10. “VILOIL” SHA
 11. “TEA CONSTRUCTION & PETROL” SHA
 12. “RUÇI PETROL “ SHA
 13. “I & A INDUSTRI” SHA
 14. “OXFORD ALBANIA” SHA
 15. “COBIAL” SHA
 16. “LM – OIL” SHA
 17. “JAMB” SHA
 18. “EUROPROGRES” SHA
 19. ” BROKA OIL” SHA
 20. “MARE OIL” SHA
 21. “TEA CONSTRUCTION & PETROL” SHA
 22. “BACOGAS- ALBANIA” SHA
 23. “SPRING OIL” SHA
 24. “2A&F” SHA
 25. “EXIMOIL” SHA
 26. “ALBANIA MOTOR COMPANY” SHA
 27. “ALB TEC OIL” – SHA
 28. “ANOIL” SHA
 29. “PETROLIMPEX” SHA
 30. “SIAL” SHA
 31. “TEA COSTRUCTION & PETROL” SHA
 32. “ALBATRAS-OIL” SHA
 33. “AUTO MASTER” SHA
 34. “ACI ENGINERING” SHA
 35. “ALBANIAN INTER OIL 10” SHA
 36. “SHIGJETARI-B” SHA
 37. “K.E.L” SHA
 38. “BUNKER ALBANIA“ SHA
 39. “YLLI PETROL” SHA
 40. “R.B.H. BELINE” SHA
April 12, 2016 14:32
Komento

2 Komente

 1. Kati April 12, 16:14

  “TEA COSTRUCTION & PETROL” SHA është 2 herë e shkruar

  Reply to this comment
 2. Kati April 12, 16:17

  “TEA COSTRUCTION & PETROL” SHA“
  “TEA CONSTRUCTION & PETROL” SHA”

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*