Ministria e Financave: Hetim kreut të Tatimeve në Vlorë, mori pjesë në fushatë

June 6, 2017 09:21

Ministria e Financave: Hetim kreut të Tatimeve në Vlorë, mori pjesë në fushatë

Ministria e Financave ka informuar Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, që në ushtrim të funksionit kushtetues të ndjekjes penale, të kryejë veprimet e nevojshme për hetimin, e Pranvera Resulaj, Drejtoreshë Rajonale e Tatimeve në Vlorë.

Nisur nga informacionet dhe materialet bashkëlidhur, Znj. Resulaj, rezulton të jetë përfshirë në mënyrë të drejtpërdrejtë në fushatë elektorale, në kundërshtim flagrant me ligjet në fuqi si dhe me VKM nr. 473, dt. 01.06.2017.

Nisur nga ky rast, Ministria e Financave kërkon nga të gjithë punonjësit e institucioneve të varësisë qe të zbatojnë me përpikmëri detyrat funksionale në perputhje me legjislacionin në fuqi.

 

June 6, 2017 09:21
Komento

1 Koment

  1. VlORA June 7, 09:10

    PO TI MOJ ZNJ MINISTRE NUK PO BEN FUSHAT PE PD ,ME VENDIMET E TUA TE CMENDURA QE PO MERR?.MIZERJE FEMER

    Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Njoftim

Njoftim

Njoftim