Luani me fantazitë, por caktoni më parë rregullat e lojës

May 4, 2019 11:55

Luani me fantazitë, por caktoni më parë rregullat e lojës

Kërkime në fushën e seksualitetit kanë treguar se një përqindje shumë e lartë e buurave dhe grave fantazojnë të paktën një herë sikur bëjnë seks me dikë tjetër, që nuk është partneri i tyre.

Sipas ekspertëve kjo nuk e dëmton marrëdhënien, por gjëja më e rëndësishme për ta adresuar është komunikimi me bashkëshortin.

Në përgjithësi, komunikimi i mendimeve dhe ndjenjave për të kuptuar më shumë rreth fantazive ndihmon.

Mirëpo, mund të ketë dhe rreziqe, nëse ju përfshini detaje nga fantazitë tuaja.

Përshembull nëse fantazia përfshin njerëz të njohur tuajët, kjo mund të hapë probleme kur shtrohet në bisedë.

Secili ka personalitetin e vet, por e folura hapur me njëri-tjetrin në fund del fituese.

Edhe fantazitë, nëse adresohen në mënyrën e duhur, mund ta përmirësojnë jetën tuaj seksuale.

Shkurt: Eksploroni dhe luani me njëri-tjetrin rolet që ju pëlqejnë në shtrat.

Por përcaktoni më parë “rregullat e lojës”.

e.t./dita

May 4, 2019 11:55
Komento

2 Komente

 1. Z/K April 17, 12:38

  Eksploroni dhe luani me njëri-tjetrin rolet që ju pëlqejnë në shtrat dhe përcaktoni “rregullat e lojës”.Ndryshoni kushtetuten me nji kushtetute te re seksologjike me taban dyshekun me punime fishekun.

  Reply to this comment
 2. perse jo ? hehe ,natyrishte qe do provuar e len e lire Fantazia May 4, 19:05

  emm´´mm´´mmm´´

  psh . ne Erresire totale
  e lesh
  vetem qejfin te ndjej 😛

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*