NJOFTIM NGA DITA ONLINE

July 6, 2018 17:11

NJOFTIM NGA DITA ONLINE

Redaksia e gazetës DITA vijon aplikimet për pozicione të reja të lira për redaktor/e online.

Kërkohet pasion dhe gatishmëri për të punuar me informacionin në faqen online të Ditës pa orare fikse.

Diploma në gazetari nuk është domosdoshmëri.

Të interesuarit të dërgojnë një letër interesi në adresën email [email protected].

Mund të nisni gjithashtu SMS ose WhatsApp në numrin +355689073730 dhe do t’ju lihet një orar intervistimi me kryeredaktorin.

*****

DITA – Redaksia Online

July 6, 2018 17:11