Opozita ka rënë në një gropë me fekale!

June 10, 2018 17:10

Opozita ka rënë në një gropë me fekale!

PD e LSI,
do marrin lëvdata,
se po bëjnë gjithçka,
mos ketë negociata!.

Krijojnë tensione,
Luli me Monikën,
brinjë më brinjë Atdheut,
ja kanë futur thikën!.

Të ndyrë e të hapur,
e kanë bërë lojën,
pastaj thonë:”Të hapen!.”,
sa për të larë gojën!.

Në fakt bazë e tyre,
keq i ka braktisur,
por ata-me media,
e mbajnë luftën ngritur!.

Çdo ditë dhjetë veta,
dalin protestojnë,
po mediat malinje,
e amplifikojnë!.

Lulashi-të enjten,
s’e lëshon llogoren,
del edhe pa turp,
e bllokon foltoren!.

Luli çdo të enjte,
krijon gjithë kushtet,
që në Parlament,
të kërcasin grushtet!.

Hap gropa të zeza,
det e kijamet,
po kur hap kaq shumë,
do të biesh vetë!.

Dhe mund ta pengojnë,
rrugën për Europë,
po vetë opozita,
ka rënë në një gropë!.

Ka rënë në një gropë,
mbushur me fekale,
në gropën e ndyrë,
me emrin “Babale”!.

Mund të ketë bllokim,
tani në qershor,
po Lulashit-bomba,
do t’i plasë në dorë!.

E ndjen mirë shpërthimin,
ndaj po kërcet dhëmbët,
Babale besniku,
iku-i la pëndët!.

Iku i la pëndët,
fitoren pa korrur,
se kuptoi që ishte,
një rob i përdorur!.

Me Babale-Dy,
përpara ka shkuar,
se tash Luli është,
një i survejuar!.

Dhe nga Bledi Kasmi,
Luli nuk lëviz,
Bledin që e pamë,
me zgarë në kurriz!.

Kur zgarën e rëndë,
po hidhte në tokë,
i vajti një gur,
drejt e m’u në kokë!.

U plagos vërtetë,
me gjak ju bënë flokët,
po guri i erdhi,
nga mbrapa-nga shokët!.

Këto janë kauzat,
e mortjes Lulash,
dhe fjalia fikse,
krim-drogë e hashash!.

Këto janë betejat,
nga fronti i qymyrit,
dhe super beteja,
ikja e Fatmirit!.

Po Fatmiri s’ikën,
e ka deklaruar,
nëse del Baballa,
e manipuluar!.

Dhe ashtu po del,
s’ha më diskutim,
a do ta pranojë sfidën,
shoku Lulëzim?!

Me atë Babale,
Lulashi e ndriti,
ra si thes-në kurthin,
që ngriti Berisha!.

Këtu e kam shkruar,
dhe një tjetër herë,
Lulit do t’i mbetej,
Babalja në derë!.

Se ç’u vërtetua,
edhe kësaj here,
se shteti e zë,
lepurin me qere!.

U degjenerove,
Lulush-more djalë,
akuzat-kauzat,
fiasko të kanë dalë!.

Po dhe LSI-ja,
pak po ta punon,
se jo për të gjitha,
është në unison!.

Zagarët që kish,
PD-ë i vërsuli,
po humbës i madh,
do të mbetet Luli!.

Do të mbetet Luli,
me plot tri Babale,
në një gropë të thellë,
mbushur me fekale!.

Dhe në atë gropë,
era shumë mos vijnë,
me gjuhë njëri-tjetrin,
zagarët lëpijnë!.

Lëpijnë njeri-tjetrin,
kjo rracë harbuti,
ndaj dhe punë e tyre,
u bë punë muti!
A.DUKA

June 10, 2018 17:10