Rama dhe skandali i Bypass-it të Vlorës

March 23, 2019 00:35

Rama dhe skandali i Bypass-it të Vlorës

Ekskluzive – Në 2013, “Serenissima Construzioni SpA”  fitoi tenderin për ndërtimin e Bypass Fier – Vlorë.

Sipas  kontratës data e përfundimit të punimeve do të ishte 15 tetor 2017.

Në 15 maj 2017, ARRSH procedoi ndërprerjen e kontratës si pasojë e performancës së dobët të “Serenissima”, mungesës së realizimit të punimeve për një periudhë të gjatë kohore, detyrimeve në rritje të papaguara ndaj punonjësve dhe nënkontratorëve të saj.

“Serenissima Construzioni SpA” ishte 100% nën kontrollin e grupit “A4 Holding” (apo A4 Holding S.p.a.).

Me blerjen e shumicës së aksioneve te saj nga “Abertis”, kjo e fundit e shiti për 1 euro tek dy shoqëri të vogla “Lci” srl (60%) dhe “Epis” srl (40%) duke lënë të pambuluar borxhin (miliona euro) ndaj kompanive të nënkontraktuara prej saj në ndërtimin e Bypass Fier – Vlorë.

Nga dega në degë, “bija” përfiton dhe ia le vendin “mëmës” dhe… Gener 2

Grupi “A4 Holding” përfaqësonte një konsorcium, i cili përpara se të blihej në vitin 2017 nga kompania spanjolle “Abertis”,  kontrollohej prej:

 1. Aksionerit kryesor, Banka Intesa Sanpaolo (përmes 65.92% të të drejtave të votës në “Re.Consult Infrastrutture”)
 2. Aksionerit të dytë më të madh, “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani” (drejtpërdrejtë me 0.1617% të të drejtave të votës të saj, si dhe indirekt përmes 8.3732% të të drejtave të votës tek “Società delle Autostrade Serenissima”.

Kjo e fundit, është shoqëri nën kontrollin e drejtpërdrejtë të “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani”, përmes 51.99% të të drejtave të votës të saj në këtë shoqëri, si dhe 11.70% të votave të shoqërisë së kontrolluar prej saj, “Serenissima Holding”, e cila është zotëruese e FIP Industriale SPA.

Pas shitjes për çmimin qesharak prej 1 euro dhe falimentimit të shoqërisë “Serenissima Construzioni SpA”, shoqëria kontrolluese e saj “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani”, mori pjesë së bashku me Gener 2 dhe u shpall në fundin e vitit 2018, fitues në tenderin për ndërtimin e Bypass të Vlorës.

Pra, shoqëria bijë “Serenissima Construzioni SpA”, pasi mori përfitimet dhe la një mal me borxhe, falimentoi dhe vendin e saj e zuri mëma, “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani”, të cilën e kanë shoqëruar në shtetin italian një sërë skandalesh.

Për më tepër duan edhe dëmshpërblim. ARRSH, pasive

Për më tepër, “Serenissima Construzioni SpA”, ka ngritur Claim (kërkesë pretenduese) e po kërkon penalitete ndaj shtetit shqiptar për ndërprerjen e kontratës së saj me Autoritetin Rrugor Shqiptar dhe nuk është çudi që të përfitojë si dëmshpërblim të gjithë fitimin e planifikuar sikur rruga të ishte e përfunduar.

Një gjë e tillë është për t’u verifikuar, por ekziston mundësia që Autoriteti Rrugor Shqiptar të mos ketë vepruar (ashtu siç rëndom institucionet shtetërore nuk veprojnë) në lidhje me kundërshtimin e kësaj kërkese pretenduese duke bërë të mundur hapjen e dritës jeshile për përfitim të dyfishtë.

Justifikimi që do serviret është ai i përhershmi, me pretekstin se penalitetet i mbart kontrata, siç ka ndodhur rëndom në gjobitjet që i janë bërë shtetit shqiptar nga kompani të huaja, të cilave u është ndërprerë kontrata.

Skandalet në Itali, një lidhje gjigante korruptive

Gjykata Italiane e Auditorëve (“Corte dei Conti”) publikoi në Mars 2011 duke ngritur shqetësime serioze për disa aspekte të diskutueshme të ndërtimit dhe menaxhimit të projektit “Passante di Mestre”, duke përfshirë edhe mungesën e mbikëqyrjen publike dhe kontrollin që çon në rritjen e pajustifikuar të kostove, rrezikun e infiltrimit të organizatave të krimit të organizuar në nënkontraktimin e punimeve të ndërtimit.

Në maj 2014 dhe në korrik 2014, prokurorët e Venecias arrestuan për korrupsion dhe mashtrim disa politikanë të lartë (duke përfshirë kryebashkiakun e Venecias dhe guvernatorin e rajonit të Venetos), sipërmarrës dhe ish-oficerët e policisë financiare në Venecia dhe Veneto.

Drejtori i Përgjithshëm i FIP Industriale SPA (pjesëmarrëse në konsorciumin Passante di Mestre) u arrestua nga autoritetet anti-mafia në Catania si i dyshuar për organizim kriminal, regjistrimin fals të pasurive dhe pjesëmarrje në organizimin e mafias.

Prokurorët e përshkruan si “Sistemi Veneto” këtë lidhje gjigante korruptive – e shtrirë deri në Kroaci dhe Austri – që synonin mashtrimin sistematik dhe keqpërdorimin e fondeve publike, veçanërisht në lidhje me projektin MOSE (sipërmarrje e “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani”) dhe projektet e ndryshme rajonale në autostrada, duke përfshirë Passante di Mestre (sipërmarrje e “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani”), e kombinuar me një skandal të krahasueshëm si “Duart e Pastra 2” të hetuar në Milano rreth ekspozitës globale Expo 2015 – (sipërmarrje e “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani”)

Një hetim i tillë solli në arrestimin e Piergiorgio Baita, CEO i kompanisë Mantovani S.p.A. (një nga nënkontraktorët kryesorë të konsorciumit Passante di Mestre), Nicolò Buson, Drejtor i Përgjithshëm i Mantovani S.p.A. dhe konsulenti i tyre Ëilliam Alfonso Colombelli me akuzën e konspiracionit kriminal që synon mashtrimin fiskal.

Sipas magjistratit, Mantovani S.p.A. – i cili është i lidhur drejtpërsëdrejti, përmes pronësisë së njëjtë të familjes Chiarotto dhe Serenissima Holding SPA, tek FIP Industriale SpA, e cila është pjesë e konsorciumit të Passante di Mestre – dhe Adria Infrastrutture, prodhuan faturat e rreme për dhjetëra milion euro nga kompanitë konsulente si BMC Brookers (e regjistruar në San Marino dhe në pronësi të z. Colombelli).

Rreth 15-20% e shumave të faturuara qëndronin me z. Colombelli, ndërsa pjesa tjetër u arkëtua dhe u transferua në Mantovani dhe Adria Infrastrutture si fonde të zeza.

Të ardhurat e ndara nga dy kompanitë (të dyja të kontrolluara “de facto” nga Piergiorgio Baita) u përdorën (sipas dëshmisë së tij) për ryshfet tek zyrtarët publikë për të marrë kontrata të mëdha ndërtimi, duke përfshirë projektet Passante di Mestre dhe Mose.

Në librin e pagave të Mantovani S.p.A u gjetën edhe zyrtarë policorë dhe ish-agjentë të shërbimeve sekrete, të cilët tashmë jane të burgosur.

Po në Shqipëri a i mbron kush interesat e publikut?

F.I.P. Industriale S.p.A. është 100% në pronësi të Serenissima Holding S.p.A., një kompani në pronësi të familjes Chiarotto, që gjithashtu zotëron 18.845.063 aksione (nga 20.000.000) tek Mantovani S.p.A.

Kështu përmes pronësisë së njëjtë të familjes Chiarotto – përmes saj Serenissima Holding SpA – Mantovani SpA dhe FIP Industriale SPA, që veprojnë në të njëjtin sektor dhe llojin e projekteve, janë të lidhura ngushtë.

“Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani” gjatë viteve të fundit ka patur krizë financiare dhe aktualisht ka paraqitur pranë Gjykatës së Padovës një kërkesë për një marrëveshje të ristrukturimit të debive, për të përballuar tensionet serioze financiare.

Deklarata e lëshuar në nëntor 2018 nga Mantovani gjithashtu thekson se rrethanat, të cilat kanë zgjatur disa vite, kanë çuar në ndërprerjen substanciale të punës dhe përmbushja e detyrimeve është në rrezik.

Po në Shqipëri, a ka hetime se kush është dhe çfarë fshihet pas kësaj kompanie, të hetuar e gjykuar nga shteti italian? Autoritetet përkatëse që prokurojnë me fonde publike e kanë për detyrë një kontroll të tillë, që nuk është tentuar të bëhej, qoftë për paaftësi shembullore apo qoftë për interesa korruptive.

“Coge Costruzioni Generali Srl” ka nënshkruar marrjen me qira të degës së kompanisë ndërtimore Ing. E. Mantovani Spa, e cila gjithashtu do të ndryshojë emrin në: Cogemantovani Spa.

“Gener 2” e Bashkim Ulajt dhe pyetja e njëjtë për Ramën

Gener 2 është në qendër të skandalit me Unazën dhe OST, hetimet për të cilat duken të ngecura. Drejtori i ARRSH u shkarkua pas skandalit dhe atë e ndoqi pas edhe ministri Gjiknuri pak kohë më pas.

Janë botuar prova që institucionet kanë bashkëpunuar plotësisht në falsifikimn e tenderave të Unazës dhe OST. Po kush ka urdhëruar që ti bëhet kaq e lehtë rruga Gener 2?

Deri ku shkon përfshirja e kryeministrit në këtë aferë? Nëse Gjiknuri ka vendosur vetë, dhe për këtë u shkarkua, përse ai u emërua nga Rama pak ditë më pare Sekretar për Çështjet Zgjedhore, si dhe për të koordinuar punën për Reformën Zgjedhore.

E nëse në skandalin e Unazës lidhja direkte mes Ramës dhe Ulajt është fazën e dyshimit, po për Bypasin e Vlorës a ishte qeveria në dijeni me kë kishte të bënte?

Tërheq vëmendjen dhe është për t’u theksuar si rast unik se për fillimin e punimeve të ndërtimit nuk u zhvillua ceremoni inaugurimi, aq shumë të kërkuara nga politika e ditës për të reklamuar suksese.

Kjo për faktin se kontrata e fituar në fundin e vitit 2018 nga JV “Impresa di Costruzioni Ing. E. Mantovani” dhe “Gener 2” për ndërtimin e Bypass të Vlorës, është zhvilluar në një terren të minuar dhe mund të bëjë pis autoritetet pjesëmarrëse.

Pra qeveria e di dhe megjithatë ka vijuar?

March 23, 2019 00:35
Komento

70 Komente

 1. Popullore March 23, 00:57

  Perseri Bajlozi i Zi, Edi Rama!?

  Reply to this comment
  • beni March 23, 10:38

   perfundimisht ed kurva eshte super i korruptuar dhe vegel e mafias shqiptare dhe asaj te huaj. Atij ngaqe e kane paguar me miliona tani ja kane kapur koqet fort dhe nuk ja leshojne po nuk toleroi dhe fali leket e taksave te shqiptareve. Ky plehre duhet zhdukur nje ore e me pare nga drejtimi se demet do te jene edhe me te medha. Po kush te vije eshte pyetja tjeter ? te vije sali krimineli me lulush oederastin apo baxhella me cizme? Shqiperia ka nevoje uluritese qe keta plehra dhe kriminele te zhduken dhe te shkojne ne burg. I lumte gazetes Dita qe sot eshte opozita e vertete e ketij vendi ne mbrojtje te interesave te qytetareve te vjedhur dhe mashtruar nga bandat pd, ps dhe lsi.

   Reply to this comment
   • Bla-bla-bla - Fake news - Pa lidhje me Shqiperine March 23, 17:44

    Te gjitha jane bla bla bla. Asnje fakt, asnje denim ne Shqiperi. Vetem kur keto akuza te provohen ne Prokurori mund te merren te verteta, perndryshe jane llafe pazari dhe deduksione te pa fakte. Se ckane bere ne Itali kompanite lerjani Italise. Ne Shqiperi Ulaj ka bere biznese te suksessshme edhe pse ka qene pjese e PD-se. Nese Ulaj ka bere mashtrime dikushb ti coje dokumentat ne Prokurori dhe kur te denohet nga Prokuroria atehere le te futet ne burg. Deri atehere qepini bucet dhe mos na tregoni korrupsionet e Rames, i cili nuk ka vjedhur asnje centesim nga parate e shqiptareve. Nderkohe Lulja qe vodhi mbi 200 milion euro te provuara dhe i cuar nga Prokuroria ne gjygj ja hodhi paq me raport mjekesor. Sepse gjygjtaret e plepave e mbrojten, ashtu sic mbrojten edhe Gerdecin dhe vrasjen e 4 personave ne mes te Bulevardit te Kombit e shume e shume te tjera.

    Reply to this comment
    • Elez March 24, 14:24

     Gazetari eshte gazetar dhe shkruan ne gazete dhe nuk con dokumente ne Prokurori. Prokurori heton dhe con ceshtje ne gjykate. Ne si qytetare kemi te drejte te pyesim veten sesi nje firme e inkriminuar mund te fitoje tendera ne Shqiperi si edhe te nzjerrim konkluzionet vetjake perkatese.

     Reply to this comment
   • prizem March 23, 22:01

    Qe ta besosh kete lajm ose duhet te jesh naiv ose trushplare nga PeDe-rat e SHQUP-it….perralla katundi nga gazeta qyteti.

    Reply to this comment
 2. mirel March 23, 02:14

  Serenissima, Lungomare, Arena, Lungogjol, Gener..duken emra te bukur qe ja veshin endres se bukur per nje Shqiperi te bukur.
  Keta nuk kane te ngopur, nuk ju dalin parate e Serenisimes, por duan gjithe Shqiperine. Dje postoi rruget turistike diku nga Veriu, dhe ato per koncesionet i nderton, jo se e ha meraku per banoret dhe turizmin.
  Nuk kane me as turp e as frike sepse nuk kane ndeshkim. Dhe nuk mbaron me kete histori. Te gjitha koncesionet, Hecet, PPPte, rruget, cdo gje eshte e lidhur me krimin dhe mafien ne pushtet.
  Dhe penalizon fshatarin per kuponin e kiles se qepes, nderkohe miliardat ikin me thase.
  Fut ne burg varfanjakun qe nuk ka leke te paguaje dritat, pensioniste qe nuk marrin as 50 mije leke ne muaj, dhe le te lire dhe vazhdon pazaret me miliarda te humbura.
  Popull, kur do zgjohesh?
  Keta duan zjarrin ne Parlament te gjithe, ti djegesh te gjalle, cdo denim tjeter eshte falje, se as ne burg nuk e fusin njeri tjetrin dhe as kane per tu denuar ndojehere, si PD, si PS, si LSI..
  Jane te gjithe bashke

  Reply to this comment
  • NY. March 23, 12:29

   Eshte e njejta tufe maskarenjsh,hajdute me maska
   te ndryshme,”cobanet” e PS,PD,LSI,
   Populli fle gjume,rinia studentet nuk ngrihet ti hedhi ne
   plera,jane vetem pese njerez,Berisha,Rama,Basha,Meta,Mona
   Kush do zgjidhet ? populli po te doje i bojkoton zgjedhjet,nuk lejon asnjerin te marri kolltukun.Problemi eshte se s’ka popull,ai popull eshte mesuar te manipulohet si bageti duke enderruar se nje dite do vije
   drejtesi.NGA KUSH ? QIELLI ? nga ujqerit e bashkuar
   nuk ka si vjen gje,e vetmja alternative eshte populli,por
   perderisa eshte ai popull asgje s’ndryshon, ata aty do jene me radhe me njeri tjetrin gjithe jeten

   Reply to this comment
 3. demo March 23, 03:02

  Shkrim professionist,Ky shkrim duhet te alarmoje qeverine nese nuk ka gisht ne keto afera.Nese vertetohen te gjitha,Rama rri kot ne krye te exekutivit,
  Ka pune me hekurat njesoj si Berisha.Sa me shpejt te lidhet,aq me mire,sepse fondet publike pe rrjedhin lume ne xhepat e mafiozeve te botes.

  Reply to this comment
  • mirel March 23, 14:36

   Po kush mund te kete gisht ketu pervec qeverise?
   Kush i xhiron milionat e miliardat? Une, ti, apo votuesit?

   Reply to this comment
   • Zigur Qarri March 23, 20:18

    Korrupsioni ne Shqiperi eshte Kryeministrore,ka thene Z.Spartak Ngjela.Pa miratimin e Kryeministrit,nuk behet asgje.
    Askush nuk guxon te vjedhi,pa bere më parë pazar me Edvin Drogen.

    Reply to this comment
    • prizem March 23, 22:02

     Edhe nje shmbull tjeter se si sikar qorri dhe mirelushka ja mbeshtesisn njeri-tjetrit…

     Reply to this comment
     • mirel March 26, 01:05

      Ik moj zorraxhie e qelbur..yyt dhiare e ndyre.

 4. Shkerdheni i Saliut March 23, 05:38

  Shtet i pasur or mik, kemi 30 vjet qe po na rrje[pin dhe perseri ne kembe.
  Popull breke-grisur qe akoma voton dhe perkrah keta Politikane Antishqiptar.
  Vetem nje egersim qytetar per t’i kaluar ne litar kete elite politikanesh dhe pushtetaresh, do te jete zgjidhja e vetme.

  Reply to this comment
 5. Martini March 23, 05:44

  Në rast se qeveria nuk çon në burg Damianin,faji është i saj.Ëhtë e thjeshtë.

  Reply to this comment
  • ganiu March 23, 11:55

   Damiani nuk i ka bër në kokë të tij. Që qeveria të fus në burg atë, duhet të hyjë vet më parë.

   Reply to this comment
 6. fteri March 23, 06:05

  Këto që shkruani ju ,jan kontrata me kushte ligjore të përcaktuara ,o gazeta Dita !!!!

  Nuk është Rama noter e fallgjor ,që ju thoni ka bë skandal për Bypass Vlorë .Përgjegjësi mban sejcili kur ka dokumenta se ka fut lek në xhep .Por kjo nuk ka ndodhur .Prandaj ju lutemi mos shpifni më ,për një punë madhështore që është bërë ,ajo rrugë ngre Vlorën ,por dhe shqipërinë në pejrestal të lartë turistik të vendeve të përparuara të botës ,ajo është vepër madhështore si për sot dhe mot..

  Edhe Bushin e vjetër e të ri e sulmuan në SHBA ,kur u goditën kullat binjake se kishte mardhanje korruptive me sheikët e arabisë dhe Binladenin për çeshtje nafte e gazi ,por dolën sero ,edhe me Edi Ramën ju fallgjor do dilni ZERO ,siç dolërt me Sajmir Tahirin .

  Megjithatë nuk kam kohë ti lexoi budallallëqet tuaja kaq gjatë , ato i lexojnë ekspertët , juristët ,avokatët ,pas i vihet vula e fajsisë nga gjykata . Nuk bëhet propogandë me histori me babale të shpifsave të PD-së të Sali shpellarit ,na çmendët me shpifje e gënjeshtra e propogandë ,nuk ndodh kjo veç në shqipëri ,për të paralizuar përparimin e shqipërisë drejt BE ,dhe për të konsoliduar si të përjetshëm ata grusht njerzish politik e mediatik që vodhën shqipërinë dhe kan bë pasuri përrallore për 30 vjet ,kurse Edi Ramën e shikojnë si rrezik për ta. Pa vendime gjyqësore. hani një MUT !..

  Reply to this comment
 7. N.VJOSA March 23, 06:50

  Prokuroria shqiptare ta arrestoje ketë Ulajn, jo miliona i pasur te jete, por dhe miliarda!
  Ai eshte dora e Sali Alkapones që i shtrin metastazat per llogari te Luftes korruptive ndaj qeverise Rama.
  Ulaj do nxjerrë më tej dhe se
  kë ka kopromentuar nga qeveria
  dhe deri ku shtrihen duart e tij te zeza,
  me cilin është i lidhur
  e per llogari të kujt punon!
  Ulajt duhet ti vihen prangat!

  Reply to this comment
  • Plaku Xhuxhumaku March 23, 20:52

   Degjuat ju te policise? Tashti qe dha urdher nevojtorja te arrestohet Ulaj qe te tregoje se korrupsionin e ka kurdisur Saliu qe t’ia punoje Edvinit. bravo nevojtorja, here pas here leshon edhe ndonje pordhe me vend.

   Reply to this comment
   • N. WC March 23, 21:16

    Nevojtoret s’kane c’te leshojne. Ato vetem presin. Kur mbushen tumllas gjer ne fyt fillojne nga veteshkarkimi. Po nuk e besove pyet ate kryeuturakun siper teje. Ka 25 vjet qe i ben bore te bardha halete Vjenes. Eshte bere bos. Bos i asaj qe s’thuhet.

    Reply to this comment
    • Plaku Xhuxhumaku March 24, 02:57

     Aha, ajo qe s’thuhet, demek e MUTIT. Pse ashtu punon ky Neti ne Vjene, pastrues nevojtoresh. I boka xixe fare.

     Reply to this comment
     • N.VJOSA March 25, 03:41

      O Plaku Zi
      I “BUNKERIT TË ZI”
      Që e ka emrin LESHELI,
      L S I….
      Po ti qënke Shejtan me bri,
      Or Plaku Zi…
      Boll me shpifje dhe presione për të më dekurajuar mua…se e Verteta është si Mali Tomorrit, e permbys dot Tomorrin?…
      Aq mund te permbysësh edhe të Verteten…!
      Nesër do të postoj një Resme, ku duket qartë një Hale plot me M…, me atë që nuk thuhet…
      Ha për vehte sa të ngopesh, jepi M. Eskobarit te zi te mafjes shqiptaro-ballkanike dhe
      Doktoleshës ,
      që po i zbulohen lidhjet e vjetra ,
      që ja zbathin brekët…
      megjithse ajo thone se rri pa brekë fare,
      por fare, fare…
      Ki durim, se punët e mira bëhen avash avash…
      Kujdes don Metën e Zi, se mos na bëj hatane e ja fut vetes, o Plaku Zi, i Bunkerit të Zi….
      Hajde, zi e më zi ,
      o mafjozët e zinj…!

     • Plaku Xhuxhumaku March 26, 14:29

      Nevo, i pastrove nevojtoret sot?

     • Plaku Xhuxhumaku March 26, 22:04

      Nevo, te kam thene, per mua ti bashke me Edvinin, Saliun, Ilirin dhe po pate te tjere shtoi ti, vafshit ne te sat’eme. Shqiperia prandaj vete mbrapsht se ka fanatike te MUTIT si puna jote. Ti ngaqe pastron hale, je mesuar me mutin dhe nuk e dallon dot nga bajgat. Nevo, hiq fanatizmin dhe do te kuptosh qe si muti i Edvinit, si Kaka e Saliut, si bajgat e Ilirit njelloj jane, demek jashteqitje, ekskremente, po ty njeri te duket me i mire se tjetri dhe nuk e kupton qe je bere mut per vehte, o Nevo.

    • N.VJOSA March 25, 16:30

     Hiqu qafe ore halabak.Qënke i sëmurë keq!
     Akoma i ha thonjt me dhëmbë?!…
     Pandeh se më emocionon mua me këtë diarren tënde?
     Ti tregon formimin dhe edukaten që ke!

     Reply to this comment
     • N.VJOSA March 25, 16:37

      Replika më lartë te drejtohet ty me “N.WC”, ty Urjahip, ty Zagari Janullës…

     • N. WC March 26, 14:48

      O xhuxho. Si ja vure vulen kapakut te uturakut mo gjiti zagar? NEVO? Hahaha sa kom qesh. E paske lene pa TORE. Hahaha. Une do beja te kunderten.

     • N. WC March 26, 15:20

      Dhe pse duhet t’i hiqemi qafe nje qafrrjepuri si puna jote qe s’le bajge pa nxjerre nga haleja a lumemadh? O na ngrenc mune me garuzhde o shoku me roba doku.

     • N.VJOSA March 26, 17:52

      Tu lumte bitha or Plaku Zi Xhuxh,
      Une u mundova ta paraqes tere Halene e Don Metes
      me qetesi e dashuri,
      por ai paska bere namin, mor tu mbyllt e mendjes.
      Ai qenka vertete
      “BUNKERI I ZI”
      I PERANDORISE SHQIPTARO-BALLKANIKE
      TE KORRUPSIONIT,
      TRAFIKUT E KRIMEVE POLITIKE…
      E tmerrshme!
      Ja paska kaluar edhe Don Berishes…!
      Paska te drejte Don Berisha qe e therritka
      ILIR FLORIRI…
      Don Meta qenka ” Flori” e shkuar “floririt”…!
      Ai nuk paska punuar te qeverise Shqiperine,
      por
      te V J E D H E
      Shqiperine…!
      Paske te drejte ti Xhuxhi Zi qe therret
      “Rroft Ilir Meta…Rrofte LSI…!

      Po zotrote cfare roli ke patur qe te digjet shpirti per te?!…
      Mos u merzit Xhuxh-o,
      jetojme ne Shekullin e Elektronikes dhe te dine edhe sa qindarka ke ne xhep dhe jo Milionat e Lilos …
      Lepija mire ate Bithen me lesh Don Metes,
      se nuk i dihet,
      me keto zullume qe ka bere ai,
      nuk cuditem fare qe tja fuse nje berthame asaj Kaplloqes katrore…(ndoshta ka fat dhe nuk e shpon plumbi se e ka Kaplloqen e madhe…!)
      Por ti bej si te besh, pastroja mire Sumen…qe te veje ne ate bote me Sume te paster…
      Pastaj fillo dhe me Doktoleshen…
      Nuk e dija lidhjet e saj me Gazideden e xha Saliut…
      Por xha Saliu eshte me i vendosur per ti derguar ne boten tjeter ata qe dine shume per Marshall Monstren…
      Ja dhe nje link per Marshall Mortjen:

      https://www.youtube.com/watch?v=RZEiricTn8E

      Do te postoj edhe nje link tjeter me “plakun e zi”…
      Mos harro,
      jetojme ne Shekullin e Elektronikes ,
      nuk eshte e veshtire per identifikimin e monstrave te tranzicionit shqiptar…

     • Plaku Xhuxhumaku March 27, 00:39

      Nevo, te kam thene, per mua ti bashke me Edvinin, Saliun, Ilirin dhe po pate te tjere shtoi ti, vafshit ne te sat’eme. Shqiperia prandaj vete mbrapsht se ka fanatike te MUTIT si puna jote. Ti ngaqe pastron hale, je mesuar me mutin dhe nuk e dallon dot nga bajgat. Nevo, hiq fanatizmin dhe do te kuptosh qe si muti i Edvinit, si Kaka e Saliut, si bajgat e Ilirit njelloj jane, demek jashteqitje, ekskremente, po ty njeri te duket me i mire se tjetri dhe nuk e kupton qe je bere mut per vehte, o Nevo.

     • N.VJOSA March 27, 06:05

      Plaku zi xhuxhumak,
      Që ti je nje halabak
      Edhe ca si torollak
      Për këtë nuk kam merak…

      Dhe që je ca si tinzar
      Dhe kjo duket ashiqar
      Kur të tre i bën shokë
      Metën, Salën, Ramen tok!

      Kur i ben të tre njëlloj
      Të mos duken tjeter soj
      Eshtë e Djallit nje taktikë
      Ështè e Salës,një burrë i lig…!

      Që të shpetosh dy Kampion
      Të Krimit, Hajdutërisë
      Mat me t’njejtin Etalon
      Edhe Ramën ta bësh pis…

      Rama ka thënë hapur vet
      S’ka bir kurve t’më bejë hajdut
      S ‘ndihen fare Salë e Metë
      Salë e Metë rrinë si mut…!

      Salë e Metë rrinë si mut
      Hedhin baltë e fjalë në erë
      Por Sovrani urtë e butë
      Nuk ha shapin per sheqer…!

      Ndau Shapin nga Sheqeri
      Ramën e mbuloi me vota
      E kuptoi se ku është Vreri
      Të tjerat janë fjalë të kota…

      Rama s’ka shkopin magjik
      Per gabime a korrupsion
      Ka godit me shkop or mik
      Drejtësisë ja dërgon!

      Ka përpjekje kolosale
      Nga bataku yt i zi
      Ta barazojne dhe Ramen
      Me monstrat Metë e Sali…

      Me Monstrat Metë e Sali
      Një nga ata o Xhuxhumak
      Janë ca, por je dhe ti
      O tinzari halabak…!

     • N.VJOSA March 27, 06:19

      Plaku zi xhuxhumak,
      Që ti je nje halabak
      Edhe ca si torollak
      Për këtë nuk kam merak…

      Dhe që je ca si tinzar
      Dhe kjo duket ashiqar
      Kur të tre i bën shokë
      Metën, Salën, Ramen tok!

      Kur i ben të tre njëlloj
      Të mos duken tjeter soj
      Eshtë e Djallit nje taktikë
      Ështè e Salës,një burrë i lig…!

      Që të shpetosh dy Kampion
      Të Krimit, Hajdutërisë
      Mat me t’njejtin Etalon
      Edhe Ramën ta bësh pis…

      Rama ka thënë hapur vet
      S’ka bir kurve t’më bejë hajdut
      S ‘ndihen fare Salë e Metë
      Salë e Metë rrinë si mut…!

      Salë e Metë rrinë si mut
      Hedhin baltë e fjalë në erë
      Por Sovrani urtë e butë
      Nuk ha shapin per sheqer…!

      Ndau Shapin nga Sheqeri
      Ramën e mbuloi me vota
      E kuptoi se ku është Vreri
      Të tjerat janë fjalë të kota…

      Rama s’ka shkopin magjik
      Per gabime a korrupsion
      Ka godit me shkop or mik
      Drejtësisë ja dërgon!

      Ka përpjekje kolosale
      Nga bataku yt i zi
      Ta barazojne dhe Ramen
      Me monstrat Metë e Sali…

      Me Monstrat Metë e Sali
      Një nga ata ,o Xhuxhumak
      Janë ca, por je dhe ti
      O tinzari halabak…!

      Sa për mua o halabak
      Fare mos të vësh merak
      Se me Ramën nuk gjen shkak
      Se kam mik e se kam gjak…

      Nganjëherë kur e mbroj
      Unë e mbroj nga hijenat
      Kur ju e bëni me bojë
      Dhe pa cak i keni rrenat!…

      E Verteta eshtë Perendi
      S’bëhet pis asnje thërrime,
      Ajo zhytet, por s’mbytet
      ËSHTË PERËNDIA IME…!

     • Plaku Xhuxhumaku March 27, 12:40

      Nevo Vojtorja, je gjenial per Zotin, e quan taktike te Saliut qe te quhet mut Saliu, o i lindur nga muti, i rritur ne mut dhe i ushqyer me mut, sado mut ne forme vargjesh te dhjesesh ti, si Edvini, si Saliu nje mut jane. Hajde ike e pastro halet e Vjenes tashti se do te prese rrogen brigadieri i turnit.

     • N.VJOSA March 27, 14:15

      Medet, medet o Xhuxhumak
      Komenton si halabak
      Flet me goje a flet me Sumë
      Nuk dallohesh, or merhum!…

      Ti do ta kishe zili
      Jetën time o plak i zi
      Si jetoj ti se di
      T’kullon shpirti ligësi…

      Se per hir të së Vertetes
      Kam kétu gjysmen e jetës
      Tani elektron i lirë
      Dhe jetoj si jo më mirë!…

      Ndërsa ti ore Beqir
      Gojëhale e shpirtnxirë
      Kur na shkruan “Rroftë Meta!”
      E ke mendjen te Kuleta…

      E ke mendjen te Kuleta
      Kujt tja lëpish me mirë
      Shko shpejt se të do Meta
      O Legen e o By..qir!…

     • N. WC March 27, 15:28

      A e di si po me dukeni ju te dy mua? Si ata dy gabelat ke “Lulekuqet mbi murre” qe ja fusnin me shpulla njeri-tjetrit kur kujdestari urdheronte “Edhe pese te mira. Po te mira ama”.

      Heshtni se late nam me keq se kurvat.

      O Xhuxhumak. Lere te pellase dhe mos iu pergjigj me fare fare se qenka nga ata kokepagdhendurit qe s’hane pyka kollaj.

     • Plaku Xhuxhumaku March 27, 22:27

      Ti o Nevo Kari Vojtorja nen ndikimin e ererave te mutit shkruan vargje jo te keqija, pak si te marra, po nuk prish pune, kurse ky N.WC qeka edhe me keq se ty, i vjen inat pse ti thurr bejte vetem per mua dhe ate te gjorin nuk e perfill. Beji ndonje edhe ketij N.WCsa qe te na lere rehat te zihemi ne paqe ne te dy qe e meritojme.

 8. Peza March 23, 07:05

  Nje kryeminister i PA AFTE per te ndertuar shtet ligjor eshte i AFTE per te bere KORRUPSION!
  Ketu e kane burimin ARROGANCA dhe veprimet prej te cmenduri te ketij sharlatani!
  Ne se opozita do merrej me keto krimet e Rames me siguri do bente pjese te protestave dhumicen e viktimave te tij!
  Por opozita e ka hallin tek koka e saj e jo halli i popullit ndaj kete LEMSH e zgjidh vetem dalja e nje partie te re!

  Reply to this comment
  • mirel March 23, 14:39

   Nuk eshte i paafte, se mendja i punon, por mbrapsht. Eshte horr maskara, ty te mbush mendjen se punon per popullin, nga ana tjeter ja fut thiken mbas shpine mire.
   Ky eshte nje tradhetar i mirefillte, shet cdo gje, dhe pasurine, dhe Shqiperine. Problemi eshte qe shqiptaret ende shpresojne se do i rregulloje ky

   Reply to this comment
 9. kapteri March 23, 07:53

  Ore na thoni ndonje gje per “toto liken” se po presim çdo dite e kemi blere kostume te zeza per ate dite!Kur e ka tik takun,tik tak!Po ne nje brime i bieni fyllit ju !Z.Thano mos te merzitet se do t’ia ktheje ne post toto Likja kunatin se bashku me Muniken e tij!

  Reply to this comment
 10. Zigur March 23, 07:56

  Hetime shkrime te shumta ne itali dhe ne asnje vend nuk del qe te akuzohet kryeministri italian,por autoritete lokale,ne shqiperi shkojme direkt te kryeministri dhe me renda qe nuk tregohet asnje dokument ku te kete firmen e rames dhe te tjereve,kjo ndodh rendom ne gazetarine shqiptare

  Reply to this comment
  • mirel March 23, 14:43

   Sepse diku autoriteti lokal ne Shqiperi nuk ka fare autoritet ligjor te xhiroje miliardat..ndonese eshte e llogjikshme qe Pecua te marri pergjegjesite e tij. Por Pecua ja hodhi dhjetra ndertimeve pa leje qe u dha leje me 70 mije euro per pallat, ndersa milionat e Lulit pothuaj e kthyen Pecon ne qytetar Nderi te Vlores, ne vend te shkonte ne burg.
   Dhe ne fund, Ramuti e mori dhe nje dolli per Pecon ne mledhjen e PS se Vlores.
   U bene bashke me Gjinknuriun e Indianopolit..
   Tani dhe Dhermiun mund ta quajme Indianopol se po vijne mashtruesit nga fundi i Indise qe Bushat patrioti i valleve greke i emeron Atashe nderi te Shqiperise..
   Kjo lloj corbe gatuhet ketu nga keta politiqenet tane

   Reply to this comment
 11. Edi Rama ne Taven e Bizneseve te korruptuara dhe te njohura me pare March 23, 08:19

  Edi Rama eshte ne Taven e Korrupsionit ashtu si Berisha Basha Monika dhe Iliri !
  Pra Politikberja ne Shqiperi per te ndikuar ne mireqenien e qytetareve nuk ka baze morale sepse sistemi Politik ne Shqiperi eshte 100 per 100 i korruptuar dhe pasojat e ketij sistemi i vuajne Shqiptaret populli per gati 30 vjet !
  Populli per 30 vjet ka pare se si politikanet grinden fyen akuzohen luftohen me njeri tjeterin si Hajdutet qe mbasi kane vjedhur nuk bien ne ujdi me vjedhjen, ndarjen e gjese se vjedhur dhe grinden e vriten me njeri tjetrin
  Eshte i njeti moral si gangsterve te droges qe vrasin kercenojne njeri tjetrin ose bien ne ujdi me njeri tjetrin
  Ja kjo eshte KRIZA qe perseritet per 30 vjet nga Partite simotra PD LSI PS [3 Krokodilat !]
  Imoraliteti Politik ne SHqiperi eshte shume i trash sa akullnajat ne Polin e Veriut
  Ajo cfare shohim eshte vetem Maja e ICEBERG-ut !

  Reply to this comment
 12. XheJ eN Bi March 23, 09:06

  Si të gjithë gazetarët ,shkruajnë një titull ” bombastik” dhe kur e lexon të vjen në mëndje shprehja – një vrim në ujë – .
  Nuk lexova diku korrupsionin e Ramës.
  Manovrat e firmave që fitojnë një tender të majmë dhe pastaj “falimentojnë” dhe e shesin për 1€.Këro ishin dy paragrafe dhe gjithë shkrimi tjetër kapërcen në Itali për veprime ekuivalente dhe arrestime.

  Reply to this comment
 13. Ceni March 23, 10:13

  RESPEKTE pafund për GAZETËN DITA , që èshtè bèrè kundèr gjithè PARTIVE KRIMINALE të KORRUPTUARA deri në Palcë !!!!! FALEMINDERIT 100 herë GAZETËS DITA , që mundohet me çdo ÇMIM , të mbroj SHQIPTARËT dhe SHQIPÈRINË nga DOBIÇAT dhe PROSTITUTAT e POLITIKËS 29 Vjeçare , që janë akoma tè BABËZITUR për tê VJEDHUR , RRJEPUR , PLAÇKITUR , GRABITUR , SHQIPÈRINÈ dhe ATDHEUN tonë tè Përbashkët !!!!! RROFTÈ GAZETA DITA !!!! VDEKJE e HAJDUTÈVE dhe HORRAVE me Kollare

  Reply to this comment
 14. bart72 March 23, 11:47

  Mos u ngopesh ho drogaxhiu i mutit qiu rrobet komunistave injorant Vdisi per buk parti Enver karit e mutit

  Reply to this comment
 15. spata March 23, 12:18

  Cprisni ju te ndryshoje ne Shqiperi.Ata qe muaren fatet e vendit mbas 91 ishin te gjithe zgjatime te bishtave te komunizmit Ramizjan .Kush i krijoj partit politike .Cfare marveshje ben me njeri tjetrin . Kush u vu ne krye te partive e te shtetit demokratik .Po ti zbertheni keto do dilni ne konkluzjonin se Shqiperia eshte akoma ne duart e gangsterve komunist e te agjentve te agjenturave te huaja .Hapja pas trysnis komuniste hodhi bazat e reja te nje kase me te etur per pushtet e pasuri .
  Pse te habitemi nga keto megaskandalesh ne keto 28 vite demokraci .Ishte e vetmja rruge per tu pasuruar e shkaterruar nje popull qe sa vete nuk di se cfare ben .U mboll dhe u kultivua hajduteria ,korrupsjoni qe pa tjeret do te pillte dhe krimin ne cdo qelize te shoqerise shqiptare .U hartuan ligje qe u sherbenin pikerishte kesaj klase te re regresive kundra interesit kombetar.
  Asnje ndryshim nuk kane pinjollet e demokracise shqiptare .Te gjithe hajdute vrases e kriminela te mbeshtetur nga qarqet me armiqsore te popullit shqiptare .E keto per cudin e botes ne syrin e Aleatve tane qe na hapen rrugen e kaubojsave shqiptare si e vetmja rruge per te kapur sistemin kapitalist perendimor.Nje kapitalizem primitiv qe shkopinjte do te binin mbi kurrizin e nje populli qe aderonte per liri e te drejtja te barabarta ne shoqerine demokratike .Cfituan shqiptaret .Te pellasin si derra e te hane jashqitjet e klases super cnjerrzore qe ka njohur historia .Aplikimi i skemave skllaveruese si te ishim pjese e vendeve Afrikane .
  Vuan nje popull qe natyra i ka veshur plot begarti e resuaese qe te ushqehet trefishi i popullsise egzistuese. Ne nje pozicjon te shkelqyer e me nje klim qe na jep te gjitha mundesit per tu zhvilluar .Cfare i mungon Shqiperise qe populli te mos arrij te ushqehet nomalishte por syt i drejton tek te huajt e kondrabanda. Jane pikerishte keta pinjoll qe e kthyen vendin ne nje koloni sklleverish per ti nenshtruar per qellimet e tyre e te agjenturave te huaja .Nje popull qe pjell e mban ne gjirin e tij armiqte te te gjitha kategorive .
  Cprisni ju te beje me shume Rama ,Basha ,Monika,Meta ,pa llogaritur kamikazet e deklaruar ne gene te popullit qe e kan shitur me kohe vendin .Vetem nje pushtim i ri, qe te sjelli burrat e kombit si ne kohen e I.Qemalit , Avni Rustemit , Selam Musajt ,Gjon Lulit ,Fanolit ,Cercizit ,Barjam Currit ,Fishtes ,Konices e trimat e LANC,doti detyroje shqiptaret ti therrasin mendjes ku jane katandisur .Ky lloje pushtimi i embel Amerikan e Evropjan do kohe ti sjelli shqiptaret ne rrugen si gjithe bota e qyteteruar .

  Reply to this comment
 16. qeverria do operoj me ata Mut Biznesmene qe trashegoj nga qiverria e shpellarve dhe smundet ti ndryshoj ata ,duke i ber te ndershem sepse jan pjellat e bushtres se shpelles March 23, 12:28

  e ben mutin vet ne shqiperi karaputanat e kombit ,
  tani kan pafytyresine ti kerkojn Rames Moralin

  e Biznesmeneve qe vet polli
  ptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fare e ndyre e Njerezimit

  Reply to this comment
 17. vlora March 23, 13:09

  O Dita rrugen e Vlores e ka filluar me ate firmen Serenisma dhe nkontraktuar me firma shqipetare Sali Berisha.Kontratat e fundit nuk jane lidhur nga Rama. pasi kjo rruge financohet nga Berzhi.dhe ata i kane bere keto kontrata.Gener 2 ka pasur kontrate dhe nga Tapi.Dhe shikoni se Gener2dhe ka bere shtrirjen e kabllit anes rruges kontrat qe e dha Sokol Olldashi

  Reply to this comment
  • Bureto March 23, 14:25

   Pooooo Vlora! Askush dhe për asgjë nuk mund të vëjë dorën nl zjarr se kush e sa janë futur duart në punë të pista në Shqipëri. Shumë më e ndjeshne kjo kur bëhet fjalë për para publike. Por Kushtetuta dhe çdo ligj penal në Shqipëri dhe kudo në botë ka në themel prezumimin e pafajsisë. Në këtë kuptim çdo gjë mund të përkthehet luftë politike dhe njëherazi konkurencë biznesi. Në të dy rastet është dhe duhet të jetë drejtësia që duhet të flasë dhe vetëm ajo që duhet të vëjë pikat mbi ‘i’. Në Shqipëri mungesa e saj i ka hapur rrugën spekullimeve, por edhe korrupsionit endemik. Ndaj nëse ka një rrugë për minimizimin e korrupsionit dhe kësisoj dhe futjen e politikës në binarë të ligjit, kjo do të jetë vetëm rruga e drejtësisë. Ndryshe amullia dhe anarkia do të vazhdojë. Dmth të gjithë kundër të gjithëve, pra asnjë fajtor!!!…

   Reply to this comment
 18. am March 23, 14:40

  Ore gazetar nuk me the , kjo ndermarrja ne itali kur u zbulua qe kishte perfituar fonde publike ne menyre te jashtligjshme nga kush kryeninister pat qene ndihmuar. Provoje dhe shkruaje qe ishte e lidhur me kryeministrin dhe shihe se si te fluturon rrota e gazetes ne p te semes. Kur flet per italine zotrote ske hamendje e nxjerr fakte ndersa kur flet per shqiperine ja fut mitralozit si ta ha rradakja. Po ku eshte fakti i lidhjes se Rames me keto ndermarrje? Askund ne artikull nuk ka fakte !! Si gjithmone kazan!

  Reply to this comment
 19. gjenerali March 23, 19:22

  Cinizmi i Thanos e ka kthyer kete gazete si paçavurja 55,duke e sfiduar Balliun haptazi!Urime gazeta “55” dhe poshte e me poshte shkofshi!Apo ju ka marre perseri ne vartesi Koço Kokedhimja!

  Reply to this comment
  • mirel March 23, 19:32

   Tju urojme dhe ne me kete mase zemerimi qe keni ju per “cinizmin” e Dites per vjedhjet qe i keni bere e po i beni ketij populli do tju duhet tju urojme djegien te gjalle.

   Reply to this comment
 20. durrsaku March 23, 23:09

  Tenderin e ka organizuar BERZH-i (Banka Evropiane për Rindërtim e Zhvillim): https://www.ebrd.com/cs/Satellite?c=Content&cid=1395258903605&d=Mobile&pagename=EBRD%2FContent%2FContentLayout

  Reply to this comment
  • bureto March 24, 10:41

   Sepse dhe financimi prej 30 milionë euro është i tyre. Sipas ligjit ndërkombëtar për investimet, kur fondet nuk janë publike, pra të buxhetit, edhe procedurat e tenderimit dhe lidhja e kontratave me fituesin bëhen nga investitori. Ndaj dhe në materialin e shkrimit nuk përmendet askund qeveria, pa le pastaj Rama, përjashtuar titullit të çuditshëm të shkrimit pa autor, nëse nuk është i redaksisë.

   Reply to this comment
 21. Bernd March 25, 16:00

  Nëse udhëheqja politike e vendit vendos te pasuroje veten në kurriz të shtetit, ajo do kerkoje absolutisht shkaterrimin e shtetit dhe institucioneve te tij. Prandaj ne Albanistan sot ska Institucione!. Ska kush tu hape proceset ketyre krimineleve me pushtet te vjedhur politik!
  Kjo sjelle ordinere kriminale e politiqeneve shqiptare te pas 1990 automatikisht e ka kthyer kete vend ne nje Fail-State, pasi ne vend qe shteti, si qender e sigurise dhe pasurimit publik per tere popullsine e tij, kthehet ne nje magazine pasurimi per „udheheqjen politike“ te vendit dhe grupit te tij kriminal nepotist ne kete vjedhje, duke perjashtuar nga shperndarja e pasurise kombetare 90% te popullsise.
  Kjo sjelle automatikisht humbjen e legjimitetit politik te kesaj kaste kriminale, e cila nese nuk shoqerohet me zgjedhje te reja apo ndjekje penale , deri ne burgosje dhe sekuestrim pasurie, duan apo sduan hajdutet e kastes politike shqiptare krijon automatikisht kaosin dhe xhunglen politike, ekonomike dhe sociale qe perjeton sot shoqeria shqiptare prej 30 vitesh, qe anal-istet delenxhinj e quajne tranzicion. Pra Ne perjetojme kolapsin e shtetit si strukture legjitime dhe garantuese e qeverisjes te nje populli!
  Te mos harrojme qe burimet shteterore perdoren jo vetem per pasurimin e klikes politike ndermjet vjedhjes se taksave te shqiptareve dhe pasurise kombetare, por dhe mbatjes se pushtetit duke vene shtetin ne sherbim te klientelizmit. Klientelizmi per keta jane njerzit apo grupimet informale, qe arrijne te grumbullojne votat, ti blene ato, ti grabisin dhe vjedhin apo tjetersojne ato dhe si shperblim ata shperblehen me tendera, vende pune, me resurset e vendit ne kurriz te popullit qe perben 90% e kesaj katrahure. Pra jetojme ne nje vend ku legjitimiteti per te kete kaste politike ka humbur me kohe dhe une se kuptoj pse shqiptaret e ndershem bejne sehir dhe paguajne taksa, kur duket sheshit ,qe keto taksa vidhen dhe grabiten ne mes te dites dhe shperdorehen per interesa private klinteliste qe skane te bejne fare me perfaqesimin e nje populli! Partite jane thjesht shpk me mercenare te punesuar per buken e gojes te cilet skane asnje lidhje me politiken! Kush mbron sot PD apo PS apo LSI ose eshte nje mercenar qe duhet te mbylle gojen pasi duhet te jete e ndaluar te flasin per politike ata qe jane punesuar ne keto shpk se kane konflikt interesi me popullin shqiptar ose intelektualet e shitur te ketij vendi qe jane murtaja me e madhe qe mund te pllakosi nje vend kur bejne sehir ose mundohen ta legjitimojne me lloj teorish kete katrahure kombetare sot!

  Reply to this comment
 22. Alban Dega March 25, 18:14

  Plaku Xhuxhumaku eshte spiun ,ai eshte i familjes se Ilir hajdut Metes.

  Reply to this comment
 23. Alban Dega March 26, 07:20

  Plaku Xhuxhumaku eshte spiun i Ilir hajdut Metes.I denuar per vjedhje dhe shfrytezim te vajzave shqipetare per protistucion.

  Reply to this comment
  • Alban Dega March 26, 14:31

   Kur me mbarohet muti i Plakut dhe nuk kam cfare te ha, e ngacmoj nga pak dhe ai me dergon dy tre vagona me mut te fresket.

   Reply to this comment
 24. Vjola March 27, 15:46

  Komentues:
  Sa per dijeni PLAKU XHUXHUMAKU ESHTE I DENUAR NE ITALI PER VJEDHJE DHE PROSTITUCION.ESHTE KTHYER NE SHQIPERI DHE PROFESIONIN HOMO.
  LEXONI DHE ARTIKUJT E TJERE NE GAZETEN DRITA.AI KA TE NJEJTEN STRUKTURE PERGJIGJEJE.
  SHIHNI DHE REAGIMET E TIJ ME KOMENTUES TE NDRYSHEM.

  Reply to this comment
 25. N.W March 28, 13:29

  Plaku xhuxhumaku ja ka marre nje personi tjeter Nickname.Kam lexuar dhe artikuj te tjere dhe ky njerihomo ngaterrohet me te gjithe.
  I lutem redaksise se gazetes DRITA qe komentet e ketij mostre te mos botohen me.

  Reply to this comment
  • Plaku Xhuxhumaku March 28, 15:09

   Ouhaaaaa, edhe ti WC qeke i zyres se Gebelsit. Nuk ma mbyllni dot gojen me gjithe perpjekjet prej bytheqiresh per te ma vjedhur nick-un dhe tani i lutesh gazetes te mos botoje komentet. Duku ma rruj nje here dhe te fala Edvinit dhe te gjitha zagareve dhe buçeve qe paguan zyra e Gebelsit.

   Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Njoftim

Njoftim

Njoftim