Rritet çmimi i ujit në Tiranë, tabela me shifrat e reja

November 14, 2017 12:00

Rritet çmimi i ujit në Tiranë, tabela me shifrat e reja

 

Enti Rregullator i Sektorit të Furnizimit me Ujë ka miratuar tarifat e reja për Bashkinë Tiranë, sipas të cilave çmimi i ujit për konsumatorët është rritur me 44 %.

Sipas vendimit të publikuar në faqen e vet, ERU jep dhe tabelat përkatëse me çmimet e reja.

Vendimi hyn në fuqi nga 1 janari 2018.

November 14, 2017 12:00
Komento

4 Komente

 1. Fatmiri November 14, 13:45

  Nuk permendet asgje per pensionistet !? Pati shume verejtje per kete kategori “te Vuajturish”,qe do te mbeteshin ne nivelin qe jane sot , ose do te plotesoheshin me sasine qe shtohej mbi cmimin e rritur , ashtu sic u veprua me energjine elektrike . Tashti nuk permendet asgje ! Cfare do te ndodhe? Apo te mos paguajme fare dhe te mbushim uje ne “Lane per tu lare ” ,sa eshte edhe ai pa pagese , se per te pire dhe gatuar e kemi te zgjidhur ,blejme uje te ambalazhuar , sic kam bere te pakten une deri tashti1?

  Reply to this comment
 2. Fatmiri November 14, 13:51

  Nuk permendet asgje per pensionistet !? Pati shume verejtje per kete kategori “te Vuajturish”,qe do te mbeteshin ne nivelin qe jane sot , ose do te plotesoheshin me sasine qe shtohej mbi cmimin e rritur , ashtu sic u veprua me energjine elektrike . Tashti nuk permendet asgje ! Cfare do te ndodhe? Apo te mos paguajme fare dhe te mbushim uje ne .”Lane per tu lare ” ,sa eshte edhe ai pa pagese , se per te pire dhe gatuar e kemi te zgjidhur ,blejme uje te ambalazhuar , sic kam bere te pakten une deri tashti1?Ky eshte kujdesi i madh i kruetarit te bashkise per pensionistet?Mos luani me durimin e kesaj shtrese qe eshte sa 39% e popullates ne vend !

  Reply to this comment
 3. gjermani i fundit November 14, 14:06

  do vije koha kur uji do shpallet deshmor dhe do ta dekoroje presidenti…se me aq kazane sa ka media nuk do gjendet me uje pa valuar. Por pertej shakase, mendoj se eshte cinike qe Tirana-qytet paguan ujin dhe sherbimet me shtrenjte sesa periferia. NUk e kuptoj perse? Kur po ta gjykosh ne harxhimet e strukturave te shperndarjes i bie qe periferia del me kosto me te larte sesa Tirana-qytet. Apo ndikon mentaliteti se qyteti ka me shume para dhe hajde ti biem me top. Po keshtu edhe shpenzimet per kanalizimet dhe mbetjet urbane qe njohin vetem rritje.

  Reply to this comment
 4. mirel November 14, 21:17

  44 % eshte rritje kriminale, asnje nuk flet per kete

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*