Shumica e meshkujve janë më të zotë në shtrat me femrat që nuk janë tërheqëse?

November 30, 2017 19:39

Shumica e meshkujve janë më të zotë në shtrat me femrat që nuk janë tërheqëse?

Është e vërtetë që në shtrat shumica e meshkujve janë më të zotë me femrat që nuk janë tërheqëse?

Duket paradoksale, por përgjigja është Po!

Dhe e gjitha kjo ndodh për shkak të ankthit të performacës.

Përballja me një grua të bukur, ashtu di dhe me një grua me të cilen jeni shumë të dashuruar prodhon tek burri një defiçit përqëndrimi dhe vëmendjeje, po ashtu dhe një tronditje të thellë për shkak të gjykimit të gruas.

Gjykim ky që është thelbësor për egon e një mashkulli, deri në atë pikë sa të bëjë një performancë shumë të keqe.

Hormonet e stresit mund të shkaktojnë përshtjellim dhe frenim seksual.

b.m. / dita

 

November 30, 2017 19:39
Komento

1 Koment

  1. anticensurë25642654 December 1, 12:37

    për mendimin tim është fare e thjeshtë për tu shpjeguar!ndryshe nga kafsha njeriu nuk vepron vetëm me instinkt seksual,mesatarisht,tek ai është dhe ndjenja!
    pra në rastet kur ai vë në funksion vetëm insitktin sekual,pra nuk e humbet përqëndrimin në aspekte të tjera,ai vepron pa pengesë!!çdo mendim jashtë nën ndërgjegjes i ul vlerën asaj!!
    pra dhe raportit seksual!që është në radhë të parë instikt!!

    Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*