ZYRA QENDRORE:

 

Botues: Publikime Shqiptare

Drejtor për Informacionin / Kryeredaktor: Adrian Thano

Drejtor për Shtypjen, Shpërndarjen dhe Marketimin: Alfred Nazaj

 

Kolegjiumi i Redaksisë: Bedri Islami, Viktor Malaj, Arben Duka, Moikom Zeqo, Andrea Stefani

 

Art Design & Cover: Klevis Janko

 

Zv.Kryeredaktor për Printin: Alqi Koçiko

Zv.Kryeredaktor për Online: Erion Habilaj

 

Redaktorë përgjegjës: Edlira Shehu, Entela Resuli, Pranvera Kola, Xhevdet Shehu, Artur Qoraj, Zylyftar Hoxha, Ornela Jaupi

 

Faqosja e bendshme: Erind Osmani, Aida Muça

Fotot: LSA – DITA

 

Shpërndarja: Erland Dyrmishi

Financa: Adela Fejzo

 

Dita Online / Programues: Toni Kolldani

 

Adresa: Rruga Bilal Golemi nr. 22, Tiranë

Kontakt:  +35568 90 89565 / +35568 90 73730

Email: [email protected]