Back to homepage

Tag "Caroline de Maigret"

Për një ditë më të bukur zgjidh librin e duhur

Për një ditë më të bukur zgjidh librin e duhur 0

🕔15:23, 12.Sep 2018

  Kjo është periudha ku njerëzit blejnë më shumë dhe lexojnë më shumë libra. Çdo ditë edhe me shumë, tendencat e lexuesve anojnë drejt romaneve rozë. Ja disa sygjerime: -Si të jesh parisiane kudo që jeton nga Anne Berest, Audrey

Lexo më shumë