Back to homepage

Tag "dielli"

Këshillat e dermatologut për t’u dukur më të rinjë

Këshillat e dermatologut për t’u dukur më të rinjë 0

🕔17:26, 15.Sep 2018

Ja disa truke të thjeshta për t’u dukur më të rinj. Fli në shpinë “Unë mund ta dalloj se në çfarë mënyrë fle, – thotë një dermatologe me eksperiencë.  Të flesh nga njëra anë apo përmbys krijon një rrudhë nga njëra

Lexo më shumë
Disa nga shkaktarët e dehidratimit të lëkurës dhe flokëve (këshilla)

Disa nga shkaktarët e dehidratimit të lëkurës dhe flokëve (këshilla) 0

🕔16:43, 12.Sep 2018

Lëkura dhe flokët kanë nevojë për përkujdesje të veçantë sidomos gjatë muajve të verës. Zona e fytyrës është ajo që konsiderohet nga dermatologët si më e ndjeshmja për shkak edhe të ekspozimit më të madh. Nuk janë të pakta rastet

Lexo më shumë