“Toto Riina, idhulli im”, si ranë në kurth mediat me kunatin e Tahirit

  Alban Berishës, kunatit të Saimir Tahirit i kanë vjedhur celularin duke marrë në dorë gjithë privatësinë e tij, përfshirë dhe llogarinë në Facebook. Pikërisht nga kjo e fundit, personi … Continue reading “Toto Riina, idhulli im”, si ranë në kurth mediat me kunatin e Tahirit