Trump takohet me mbretëreshën Elizabetë

July 13, 2018 22:51

Trump takohet me mbretëreshën Elizabetë

 

Presidenti amerikan Donald Trump është mirëpritur në kështjellën Uindsdornga mbretëresha Elizabetë.

Trump është Presidenti i dymbëdhjetë amerikan që takohet me Mbretëreshën dhe pi çaj me të.

“Ajo është një grua e jashtëzakonshme. Nëse e mendon thellë, ka gjithë këto vite që përfaqëson vendin e saj dhe nuk ka bërë kurrë gabime. Nuk është vënë asnjëherë në siklet nga ndonjë veprim i saj. Është thjesht e pabesueshme. Bashkëshortja ime është fanse e saj”, deklaroi Trump në lidhje me Mbretëreshën Elizabetë për “The Sun”.

l.h/ dita

July 13, 2018 22:51