VIDEO/ Romët mbeten edhe pa baraka, digjen nga zjarri

January 28, 2016 13:18

VIDEO/ Romët mbeten edhe pa baraka, digjen nga zjarri

Barakat e komunitetit rom në Shkozë u përfshinë nga flakët, ndërsa shkak mendohet të jetë bërë një shkëndi elektrike.

Forcat e policisë dhe zjarrfikëset shkuan në vendin e ngjarjes, duke larguar banorët nga zona.

Policia thotë se nga zjarri nuk ka dëme në njerëz veç dëmtime të barakave ku ata jetonin. Policies nisi hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Plas transformatori dhe digjen barrakat

Posted by Roald Hysa on 2016-01-28

January 28, 2016 13:18